Mobilier Ambiental cu Foc

Arzătoare Built-in

O terasă nu este completă dacă nu primește și cădura necesară unui spațiu destinat relaxării. Garden Art vine cu soluții potrivite oricui și propune modele diferite de mobiliere ambientale cu foc, ce se amplasează pe podea sau pe  diverse suprafețe.

Modelele de mobilier propuse vin sub diverse forme, printre care și de arzător built-in. Arzătorul este încastrat în masă și, astfel, mobilierul primește două scopuri, cel de a încălzi și cel de a fi suport pentru diverse obiecte precum pahare, scrumieră, telefon sau carte.

Soluția este perfectă pentru spațiile în care nu dispuneți de o priză pentru a plasa un încălzitor electric, fiindcă el funcționează pe o cantitate mică de gaz. În același timp, mobilierul cu arzător built-in încastrat este foarte potrivit în curțile de dimensiuni mici, pentru că nu ocupă spațiu suplimentar.

El reușește să încălzească perfect zona în care se află canapelele sau fotoliile, deci oricine se afă  în jurul mesei se va bucura de un confort termic optim.

Cel mai adesea, acest tip de mobilier ambiental cu foc este utilizat în oferirea unui aspect cald al unui spațiu de tip lounge sau low dining. Spunem acest lucru pentru că masa cu arzător built-in este, adesea, de dimensiuni joase, perfecte într-un astfel de decor.

La fel ca celealte tipuri de mobiliere ambientale cu foc, arzătorul built-in se încadrează perfect în amenajarea de tip industrial, specifică teraselor concepute de noi. Modelul este minimalist, elegant și are un aspect aparte.

Materialele sunt, de asemenea, de o calitate foarte înaltă, ce aduc durabilitate și rezistență în timp.

Sperăm să găsești pe siteul Garden Art produse care te reprezintă și care pot transforma terasa ta într-un spațiu de vis, conform așteptărilor tale.

Arzatoare build-in
Producator