DETALII DESPRE CUM

CUM FUNCTIONEAZĂ FORMULARUL DE RETUR

Formularul de retur este un instrument esențial pentru a facilita procesul de returnare a produselor achiziționate de la Hogarti. Pentru a utiliza formularul de retur, trebuie să completați cu atenție toate câmpurile necesare și să indicați motivul exact al returnării. De asemenea, puteți indica dacă doriți să schimbați produsul cu altul sau să primiți rambursarea contravalorii acestuia.

01.

COMPLETEAZA

Completeaza formularul de mai jos cu informații cât se poate de exacte.

02.

EVALUARE

Un reprezentant va evalua cererea dvs. și vă va oferi instrucțiuni clare cu privire la modul în care puteți returna produsul. 

03.

RETURNAREA

Produsul trebuie să fie returnat în starea sa originală, cu toate accesoriile și ambalajul original, pentru a fi eligibil pentru returnare sau schimb.

    După ce formularul de retur este completat și trimis către echipa noastră, aceasta va evalua cererea dvs. și vă va oferi instrucțiuni clare cu privire la modul în care puteți returna produsul. Vă rugăm să rețineți că produsul trebuie să fie returnat în starea sa originală, cu toate accesoriile și ambalajul original, pentru a fi eligibil pentru returnare sau schimb.

    Vă mulțumim că ați ales Hogarti și vă asigurăm că suntem aici pentru a vă ajuta în orice fel posibil în cazul în care aveți nevoie să returnați un produs achiziționat de la noi.