Alocasia Calidora Verde H165

2.382 lei

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV17.4152016 Categorii: ,

Descriere

Alocasia Calidora Verde H165

Adauga un strop de natura si rafinament in decorul tau cu Alocasia Calidora Verde H165, o planta artificiala de inalta calitate care ofera un aspect autentic si vibrant. Cu o inaltime impresionanta de 165 cm, aceasta planta este perfecta pentru a transforma orice incapere intr-un spatiu luxuriant si elegant. Alocasia Calidora Verde combina estetica naturala cu durabilitatea, oferind o solutie decorativa care necesita intretinere minima.

Caracteristicile si Beneficiile Alocasia Calidora Verde H165

Alocasia Calidora Verde se remarca prin frunzele sale mari si verzi, care aduc o nota de exotic si rafinat oricarui spatiu. Fabricata din materiale durabile, aceasta planta artificiala este conceputa pentru a rezista in conditii interioare si exterioare, mentinandu-si aspectul vibrant si natural pentru o perioada indelungata.

Beneficii

 1. Durabilitate si Rezistenta: Fabricata pentru a rezista la decolorare si uzura, Alocasia Calidora Verde isi pastreaza frumusetea de-a lungul anilor, chiar si in conditii exterioare.
 2. Ingrijire Minima: Nu necesita udare, lumina solara sau alte ingrijiri specifice plantelor vii, ceea ce o face ideala pentru cei cu un stil de viata ocupat.
 3. Versatilitate Decorativa: Se integreaza armonios in orice tip de decor, fie el modern, minimalist sau clasic, adaugand o nota de prospetime si stil.
 4. Siguranta pentru Alergici: Fiind complet artificiala, Alocasia Calidora Verde H165 nu produce polen, fiind perfecta pentru persoanele cu alergii.
 5. Impact Vizual Impresionant: Cu o inaltime de 165 cm, Alocasia Calidora Verde H165 devine un punct focal impresionant in orice incapere.

Cum sa Integrezi Alocasia Calidora Verde in Decorul Tau

Alocasia Calidora Verde H165 ofera o flexibilitate extraordinara in decorare, fiind potrivita pentru a adauga un accent de verdeata si prospetime oricarui spatiu. Iata cateva idei pentru a o integra eficient in decorul tau.

Idei de Amplasare pentru Efect Maxim

 • In Livinguri: Plasata intr-un colt al camerei de zi, Alocasia Calidora Verde adauga profunzime si vitalitate, devenind un punct focal atractiv.
 • Pe Birouri: Asezata intr-un colt al biroului, Alocasia Calidora Verde H165 aduce o nota de relaxare si concentrare.
 • In Holuri: Amplasata pe o consola sau intr-un colt al holului, Alocasia Calidora Verde poate transforma spatiile de trecere in zone atractive si primitoare.
 • In Spatii Comerciale: Perfecta pentru zone de asteptare sau receptii, Alocasia Calidora Verde H165 contribuie la crearea unei atmosfere primitoare si relaxante pentru clienti.
 • In Gradini si Terase: Datorita rezistentei la conditii exterioare, Alocasia Calidora Verde H165 este ideala pentru decorarea spatiilor exterioare, adaugand un element natural si durabil.

Compatibilitatea cu Diverse Elementele Decorative

Alocasia Calidora Verde H165 se combina armonios cu alte elemente decorative, creand un efect vizual impresionant si dinamic.

Idei de Combinare

 • Cu Flori Artificiale Curgatoare: Plasata langa flori artificiale curgatoare, Alocasia Calidora Verde adauga un contrast interesant si o diversitate vizuala.
 • In Perete Verde Artificial: Integrarea intr-un perete verde artificial creeaza un efect de gradina urbana, ideal pentru spatiile care doresc sa aduca un strop de natura in interior.
 • Cu Licheni Artificiali: Lichenii artificiali adauga o textura interesanta langa Alocasia, creand un decor mai dinamic si placut.

Nu este doar o planta artificiala; este o solutie decorativa eleganta si practica pentru adaugarea unei note de natura in orice interior sau exterior. Cu multiplele sale beneficii de durabilitate, ingrijire minima si adaptabilitate, aceasta planta este ideala pentru a infrumuseta orice spatiu, aducand frumusetea si calmul naturii fara niciun efort.

Review-uri