Alocasia Calidora Verde H80

1.066 lei

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV17.4152008 Categorii: ,

Descriere

Alocasia Calidora Verde H80

Alocasia Calidora Verde H80 aduce frumusetea si rafinamentul naturii direct in casa sau biroul tau. Aceasta planta artificiala de inalta calitate este ideala pentru cei care doresc sa aduca un element verde in decorul lor fara grija si eforturile de intretinere ale unei plante vii. Cu o inaltime de 80 cm, Alocasia Calidora Verde H80 este perfecta pentru a transforma orice spatiu intr-un sanctuar de relaxare si stil. 

Caracteristici si Beneficii

Alocasia Calidora Verde H80 se remarca prin frunzele sale mari si verzi, care adauga o nota de exotic si de rafinament oricarei incaperi. Acesta planta artificiala este suficient de mare pentru a deveni punctul focal al decorului, oferind o atmosfera de serenitate si eleganta naturala.

Beneficiile Alocasia Calidora Verde H80

 1. Durabilitate si Rezistenta: Fabricata din materiale de inalta calitate, este rezistenta la decolorare si uzura, mentinandu-si frumusetea pentru multi ani.
 2. Ingrijire Minima: Nu necesita udare, expunere la soare sau alte ingrijiri specifice plantelor vii, ceea ce o face ideala pentru cei cu un stil de viata ocupat.
 3. Versatilitate Decorativa: Se integreaza perfect in orice decor, de la clasic la modern, adaugand o nota de eleganta si prospetime.
 4. Siguranta pentru Alergici: Fiind complet artificiala, nu produce polen, fiind ideala pentru persoanele care sufera de alergii.
 5. Adaptabilitate la Diverse Medii: Perfecta pentru interioare si exterioare acoperite, planta se adapteaza usor la diferite stiluri de decor si necesitati de spatiu.

Cum sa Integrezi Alocasia Calidora Verde H80 in Decorul Tau

Alocasia Calidora Verde H80 ofera o flexibilitate extraordinara in decorare, fiind potrivita pentru a adauga un accent de verdeata si prospetime oricarui spatiu.

 Idei de Amplasare pentru Efect Maxim

 • In Livinguri: Plasata in coltul camerei de zi, adauga profunzime si vitalitate, contrastand placut cu mobilierul si alte decoratiuni.
 • Pe Birouri: Ideala pentru a adauga o nota de relaxare si concentrare in spatiul de lucru.
 • In Holuri: Plasata pe o consola sau intr-un colt, poate infrumuseta spatiile de trecere.
 • In Spatii Comerciale: Perfecta pentru spatii de asteptare sau receptii, unde contribuie la crearea unei atmosfere primitoare si relaxante pentru clienti.

Compatibilitatea cu Diverse Elementele Decorative

Alocasia Calidora Verde H80 se poate combina armonios cu alte elemente decorative pentru a crea un efect vizual impresionant.

Idei de Combinare

 • Cu Flori Artificiale Curgatoare: Plasata langa flori artificiale curgatoare, adauga o nota de complexitate si diversitate vizuala.
 • In Perete Verde Artificial: Integrarea intr-un perete verde artificial creeaza un efect de jungla urbana, ideal pentru spatiile care doresc sa incorporeze natura intr-un mod elegant.
 • Cu Licheni Artificiali: Lichenii artificiali pot adauga o textura interesanta langa Alocasia, creand un contrast placut si un decor mai dinamic.

Alocasia Calidora Verde H80 nu este doar o planta artificiala; este o solutie eleganta si practica pentru adaugarea unei note de natura in orice interior. Cu beneficiile sale multiple de durabilitate, ingrijire minima si versatilitate, aceasta planta este ideala pentru a infrumuseta orice spatiu, aducand cu sine frumusetea si calmul naturii, fara niciun efort.

Review-uri