Arashi Dining Table 169×90

(2 recenzii de la clienți)

3.460 lei

Dimensiuni: l 75 x l 75 x 76 h cm
Material: Aliminiu / Tec
Culoare: Alb / Tec

Gri
Negru
Alb
20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: YOI_2 Categorii: ,

Descriere

Mesele lungi și minunate în aer liber fac parte, desigur, din sentimentul suprem al verii. Masa de grădină Yoi Garden Table Arashi contribuie cu siguranță la acest lucru. Cadrul din aluminiu negru / alb și lamelele din lemn de tec conferă acestei mese aspectul său frumos. Arashi înseamnă furtună, nu în sensul de nenorocire, ci mai degrabă ca un vânt proaspăt care curăță și aduce energie nouă.
Marca Yoi, care înseamnă „bun” în japoneză, reprezintă un design european confortabil cu o notă de misticism oriental. Mai mult de 60 de ani de experiență au fost investiți în această nouă marcă, care stă sub premisa „Inspired by Relaxation”.
Masa de grădină Yoi Garden Table Arashi este disponibilă în mai multe versiuni. Atât în ceea ce privește dimensiunile, 169 x 90 cm sau 220 x 100 cm, cât și în ceea ce privește culoarea ramei, alb, gri închis sau negru.
Această masă de grădină Arashi poate fi combinată cu ușurință cu diferite scaune de luat masa.

Această masă are un cadru realizat din aluminiu cu un strat de acoperire alb/negru. Avantajul aluminiului este că nu este doar stabil și ușor, ci și că nu necesită întreținere. Trebuie doar să îndepărtați murdăria cu o cârpă moale și apă cu săpun blând.
Blatul mesei din lemn de tec nu necesită, în principiu, nicio îngrijire, dar se îngălbenește sub influența vremii. Dacă doriți să păstrați culoarea originală, vă recomandăm să tratați lemnul cu un conservant pentru lemn( din gama Borek ). În cazul în care blatul mesei a devenit deja cenușiu, este recomandabil să îl curățați mai întâi cu un produs de curățare a lemnului ( din gama Borek ).
Cumpărați direct online prin intermediul magazinului nostru online sau vizitați showroom-ul nostru. În showroom- ul de prezentare, puteți vedea pe îndelete și puteti vedea scaunele de grădină sau băncile de grădină asortate.

Review-uri

5
2 recenzii
1
0
0
0
0

2 recenzii pentru Arashi Dining Table 169×90

Ștergeți filtrele
 1. ezramod

  da test

  1
  0
 2. ezramod

  teestyt

  1
  0
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *