Areca palm UV Verde H195

3.169 lei

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV55.900825UV Categorii: ,

Descriere

Areca Palm UV Verde H195: Un Strop de Exotism Durabil pentru Oricare Spatiu Exterior sau Interior

   Planta artificiala Areca Palm UV Verde, cu o inaltime de 195 cm, oferita de Hogarti, este ideala pentru a aduce frumusetea tropicala in spatiile exterioare si interioare, fiind protejata impotriva razelor UV. Aceast palmier artificial nu numai ca arata impresionant, dar este si construita pentru a rezista elementelor, facand-o o alegere excelenta pentru orice mediu. Areca Palm artificiala se remarca prin frunzele sale lungi si arcuite, replicand cu fidelitate aspectul unei palme Areca naturale. Tratamentul UV asigura ca planta isi va pastra culoarea vibranta si aspectul proaspat, chiar si cand este expusa la soare direct. Cu o inaltime de 195 cm, acest palmier adauga o prezenta marcanta oriunde este plasata.

   Materialul special tratat previne decolorarea datorata expunerii la soare. Aceasta face planta potrivita pentru utilizare atat in interior, cat si in exterior. Frunzele ample si structura detaliata confera acestei plante un aspect natural si luxuriant. Este greu de distins de un palmier real. La 195 cm inaltime, Areca Palm devine un element decorativ principal. Ideala pentru spatii mari, cum ar fi holurile sau livingurile.

   Nu necesita udare, fertilizare sau taiere. Este perfecta pentru cei care doresc verdeata fara efortul ingrijirii unei plante vii. Se potriveste bine in diverse medii, de la spatii rezidentiale la birouri sau zone comerciale. Poate fi folosita pentru a adauga un accent tropical oriunde.

Areca Palm UV Verde H195: Plasare Strategica

   Amplasati planta in locuri care beneficiaza de spatiu suficient pentru a-i permite frunzelor sa se desfasoare. Perfecta pentru colturile goale. Praful se poate acumula pe frunze. O carpa umeda este suficienta pentru a mentine planta curata si atragatoare. Creati un mediu relaxant combinand palmierul cu alte plante artificiale sau naturale. Aceasta adauga diversitate si bogatie vizuala.

   Planta artificiala Areca Palm UV Verde H195 de la Hogarti este o solutie excelenta pentru adaugarea unui element de natura in orice spatiu, fara grija intretinerii. Cu proprietati de protectie UV si un design realist, aceast palmier este perfect pentru a infrumuseta si a adauga o nota de exotism, imbunatatind orice decor cu prezenta sa impresionanta si durabilitatea sa remarcabila.

Review-uri