Barrel Lounge Chair by Maarten Olden

16.490 lei

Dimensiuni: l 90 x h 87,5 x A 93 cm
Inălțime sezut: 42 cm*
Inălțime braț: 57 cm
Material: Tec / Ardenza Grey
Culoare: Tec / Sepia Grey
Inclusiv perne / Prato /Shell
All weather

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1457 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Barrel Lounge Chair by Maarten Olden: Eleganta si Confort Redefinite in Aer Liber

Dimensiuni si Eleganta Contemporana

Cu dimensiuni impresionante de l 90 x h 87,5 x A 93 cm, Barrel Lounge Chair se impune ca o prezenta distinsa pe terasa dumneavoastra. Designul modern si elegant este accentuat de inaltimea sezutului de 42 cm si inaltimea bratelor de 57 cm, oferind un loc ideal pentru relaxare in aer liber.

Material Durabil Tec/Ardenza Grey

Creat din lemn de tec de inalta calitate si imbracat in materialul durabil Ardenza Grey, Barrel Lounge Chair este o combinatie perfecta intre rezistenta si estetica. Linile rotunde si sculptate ale lemnului de tec confera fotoliului o nota de eleganta distincta, evidentiind abilitatile artistice ale designerului Maarten Olden.

Confortul Definit de Lounge

Maarten Olden a creat un loc de relaxare inegalabil prin proiectarea fotoliului Barrel. Scaunul cu brate joase si rotunjite, asociat cu spatarul inalt si generos, ofera o senzatie de confort absolut. In plus, scaunelul asortat permite o pozitie complet relaxata, iar spatarul se retrage usor, accentuand senzatia de relaxare si oferind suport adecvat pentru umeri si cap.

Detalii Artistice si Functionale

Fotoliul de relaxare Barrel nu este doar o piesa de mobilier; este o opera de arta functionala. Franghiile colorate natural de pe spatar adauga un element decorativ rafinat, evidentiind atentia la detalii a designerului. Intregul scaun, fabricat din „franghie” de inalta calitate, adauga o textura distinctiva si un farmec aparte.

Perna Prato pentru Confort Adaugat

Confortul este completat de perna „Prato” cu aspect de in si textura moale, rezistenta la orice vreme. In nuanta naturala „shell”, perna adauga nu doar confort, ci si o nota subtila de eleganta. Asocierea cu medii de la malul marii este evidenta, transformand terasa intr-un colt de relaxare deosebit.

Brandul BOREK: Confort si Eleganta la Nivel Inalt

Studio Borek, brandul olandez de top, aduce o atmosfera moderna si calda in spatiul dumneavoastra exterior. Barrel Lounge Chair reflecta perfect aceasta filosofie, oferind nu doar un mobilier durabil, ci si o experienta de relaxare de exceptie.

Exprimare Individuala Prin Design

Barrel Lounge Chair by Maarten Olden este mai mult decat un simplu fotoliu de terasa; este o expresie de design pentru cei pasionati de estetica si inovatie. Pentru cei care cauta sa isi imbogateasca spatiul exterior cu o nota distinctiva si stil personal, acest fotoliu individual devine punctul focal al designului.

Armonie si Simetrie pentru Un Decor Cohesiv

Pentru cei care apreciaza armonia si simetria in designul terasei, Barrel Lounge Chair se integreaza perfect intr-un ansamblu. Plasat strategic, acest fotoliu aduce echilibru si coerenta in decor, oferind un spatiu relaxant si uniform. Formele rotunjite si liniile elegante ale fotoliului contribuie la crearea unei atmosfere armonioase.

Libertate in Exprimarea Personalitatii

Pentru cei care doresc sa isi exprime personalitatea si originalitatea in amenajarea terasei sau gradinii, Barrel Lounge Chair ofera libertate totala. Cu linii contemporane si un design inovator, acest fotoliu se integreaza perfect intr-un spatiu eclectic, permitand libertatea de a experimenta cu diferite stiluri si accesorii.

Barrel Ottoman: O Completare Perfecta

Pentru a adauga confort suplimentar si a transforma experienta de relaxare, Barrel Lounge Chair poate fi completat cu Barrel Ottoman by Maarten Olden. Aceasta combinatie creeaza nu doar o zona de relaxare extinsa, dar si un aspect vizual placut, adaugand un element de coeziune si functionalitate.

Configurare Versatila a Spatiului Exterior

Barrel Lounge Chair si Barrel Ottoman nu sunt doar obiecte de mobilier; ele devin instrumente pentru a va sculpta propriul spatiu exterior. Fie ca alegeti sa le plasati impreuna pentru o coerenta vizuala, fie sa le combinati cu alte elemente de mobilier, aceste piese sunt adaptabile si se potrivesc oricarui stil sau concept.

Review-uri