Blat MDF Negru L 46,5 cm, l 46,5 cm, h 5 cm

476 lei

Dimensiuni: L 46,5 cm, l 46,5 cm, h 5 cm

Culoare: Negru

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV13.268046 Categorie:

Descriere

Design Simplu si Elegant pentru orice Spatiu: Blat MDF Negru L 46,5 cm, l 46,5 cm, h 5 cm

   Blat negru cu dimensiuni de 46,5 cm lungime, 46,5 cm latime si o inaltime de 5 cm, disponibil la Hogarti, este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie eleganta si functionala de mobilier. Cu un design simplu si o culoare negru intens, acest blat este versatil si poate fi folosit intr-o varietate de aplicatii in casa sau biroul dumneavoastra. Acest blat este realizat din materiale de inalta calitate, finisat intr-un negru mat care adauga o nota de rafinament si modernitate oricarui spatiu. Grosimea de 5 cm ii confera robustete si durabilitate, facandu-l ideal pentru utilizarea zilnica ca parte a unui birou, masuta de cafea, raft sau orice alta piesa de mobilier.

   Fabricat pentru a rezista in timp, blat mdf negru este construit pentru a suporta greutatea obiectelor fara a se deforma sau deteriora. Finisajul sau mat este nu doar estetic placut, dar si practic, rezistand la zgarieturi si usor de intretinut. Cu dimensiunile sale compacte si culoarea neutra, acest blat se integreaza usor in diverse decoruri, de la cele minimaliste la cele contemporane sau chiar industriale. Este perfect pentru a crea o zona de lucru simpla, o masuta auxiliara sau ca parte a unui ansamblu de rafturi.

   Blatul poate fi combinat cu diferite tipuri de picioare sau suporturi, permitandu-va sa personalizati mobilierul conform nevoilor si stilului personal. Aceasta flexibilitate il face ideal pentru proiecte DIY sau pentru inlocuirea si modernizarea mobilierului existent.

  Cu dimensiunile sale compacte si culoarea neutra, acest blat se integreaza usor in diverse decoruri, de la cele minimaliste la cele contemporane sau chiar industriale. Este perfect pentru a crea o zona de lucru simpla, o masuta auxiliara sau ca parte a unui ansamblu de rafturi.

Sfaturi de Utilizare pentru Blat MDF Negru L 46,5 cm, l 46,5 cm, h 5 cm

   Blatul este usor de instalat si poate fi fixat rapid de diverse structuri suport cu ajutorul uneltelor standard. Asigurati-va ca folositi elemente de fixare adecvate materialului suportului pentru o stabilitate maxima. Mentinerea blatului in conditii optime este simpla: stergeti suprafata regulat cu o carpa moale si un detergent bland pentru a indeparta praful si amprentele. Evitati utilizarea substantelor abrazive sau a solventilor puternici care ar putea deteriora finisajul.

  Blat MDF Negru L 46,5 cm, l 46,5 cm, h 5 cm de la Hogarti este o solutie de mobilier practica si estetica, ideala pentru a adauga functionalitate si un strop de eleganta oricarui spatiu. Fie ca il folositi in cadrul unui proiect de bricolaj sau ca o aditie la mobilierul existent, acest blat robust si versatil va imbunatati aspectul si utilitatea oricarei incaperi. Blatul este usor de instalat si poate fi fixat rapid de diverse structuri suport cu ajutorul uneltelor standard. Asigurati-va ca folositi elemente de fixare adecvate materialului suportului pentru o stabilitate maxima.

   Mentinerea blatului in conditii optime este simpla: stergeti suprafata regulat cu o carpa moale si un detergent bland pentru a indeparta praful si amprentele. Evitati utilizarea substantelor abrazive sau a solventilor puternici care ar putea deteriora finisajul. Blat MDF Negru L 46,5 cm, l 46,5 cm, h 5 cm de la Hogarti este o solutie de mobilier practica si estetica, ideala pentru a adauga functionalitate si un strop de eleganta oricarui spatiu. Fie ca il folositi in cadrul unui proiect de bricolaj sau ca o aditie la mobilierul existent, acest blat robust si versatil va imbunatati aspectul si utilitatea oricarei incaperi.

Review-uri