Chepri Table by Hugo de Ruiter

37.490 lei

Dimensiuni: L 260 x l 100
Inaltime: 75 cm
Material: Tec

1 în stoc

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1240 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Masa Borek Chepri a fost proiectată de Hugo de Ruiter. Teaca acestei mese este elegantă și impunătoare. Masa are o lungime de 260 cm și o lățime de 100 cm. Scaunele din colecția cu același nume pot fi așezate bine la această masă. Masa este așezată pe două trepiede.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri