Cosibrixx 90 Anthracite

5.745 lei

Dimensiuni: 90 x 90 x 63
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Consumul de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Include regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire. Sticla nu este inclusa in pret
Colecția Cosibrixx

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5980260 Categorii: ,

Descriere

Vă place să stați în jurul focului cu gustări și băuturi gustoase? Atunci alegeți Cosibrixx 90. Această masă cu foc are suficient spațiu în jurul focului pentru tot felul de gustări. Dimensiunile totale ale suprafetei mesei sunt de 90×90 cm. Cosibrixx este disponibil în culoarea antracit. Seria Cosibrixx este fabricată din aluminiu, ceea ce îi conferă un design elegant și, de asemenea, nu necesită întreținere. Designul lui Cosibrixx 90 vă oferă suficient spațiu pentru picioare în timp ce vă bucurați de căldură și de flăcări. O placă de acoperire pentru arzător este inclusă cu fiecare masă de foc Cosibrixx 90. Dacă nu aveți arzătorul aprins, puteți utiliza în continuare întreaga suprafață a mesei în acest fel. Bucurați-vă de o seară plăcută alături de familie și prieteni cu această masă cu foc!
Cosibrixx 90 vine cu un regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 busteni ceramici, pietre de lava, baterie si placa de acoperire.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosibrixx 90 Anthracite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *