Cosiflow Square Antracite

5.995 lei

Dimensiuni: 100 x 100 x 50 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Consumul de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Inclusiv regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 3 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire. Sticla nu este inclusa in pret
Colecția Cosidesign Line

19 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5980910 Categorii: ,

Descriere

Seria Cosiflow excelează prin simplitate. Cosiflow este disponibil în două versiuni: una realizată în întregime din aluminiu și cealaltă cu o combinație de aluminiu și tec. Ambele versiuni sunt disponibile în modele pătrate (100 x 100 cm) și dreptunghiulare (120 x 80 cm). În plus, această masă se potrivește oricărui set de grădină datorită designului său elegant. Fie că optezi pentru tec, material sau plastic, Cosiflow se potrivește întotdeauna. Există o tavă suplimentară sub masa Cosiflow pentru a plasa articolele libere. Masa cu foc Cosiflow poate fi extinsă după dorință, cu un set de sticlă și/sau husă de protecție pentru orice vreme.
*Notă : alegi Cosiflow cu lemn de tec? Nu așezați niciodată un capac de protecție peste lemnul de tec. Din păcate, tecul nu este potrivit pentru acoperirea acestuia. Cosiflow vine cu un regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 3 busteni ceramici, pietre de lava, baterie si placa de acoperire.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosiflow Square Antracite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *