Cosiloft 100 Bar Table White / Teak

6.495 lei

Dimensiuni: 100 x 100 x 105 cm
Material: Aluminiu / Tec
Culoare: White
Consumul de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Inclusiv regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire. Sticla nu este inclusa in pret.
Colecția Cosidesign Line

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5980120 Categorii: ,

Descriere

Masa de bar Cosiloft 100 din seria Loft este perfectă pentru familie. Masa de bar face posibil sa te bucuri de caldura flacarilor putin mai sus. Inaltimea mesei de bar este perfecta pentru cei care prefera sa stea in picioare, dar puteti combina masa si cu scaune de bar. Astfel, te vei bucura de căldura focului pe partea superioară a corpului și a feței. Ca și în cazul celorlaltor mese de foc Cosiloft, sunt posibile mai multe combinații cadru-masă. Pentru masa de bar Cosiloft 100 sunt disponibile 2 blaturi diferite: tec natural și aluminiu gri. Datorită cadrului înalt, masa Cosiloft 100 bar se potrivește cu o butelie de gaz de până la 10 kg. Astfel, vă puteți bucura de flăcări și de căldura pe o perioadă mai lungă, în timp ce vă bucurați de o băutură și o gustare. Fiecare Cosiloft vine cu o placă de acoperire pentru arzător. Prin urmare, dacă nu folosiți arzătorul, puteți folosi întreaga suprafață a mesei.
*Vă rugăm să rețineți: alegeți masa Cosiloft din tec? Nu acoperiți lemnul de tec cu o husă de protecție. Puteți lăsa blatul mesei din lemn de tec afară sau îl puteți depozita, de exemplu, într-un garaj sau într-o magazie. Masa de lounge Cosiloft 100 este livrata incluzand un regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 busteni ceramici, pietre de lava, baterie si placa de acoperire.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosiloft 100 Bar Table White / Teak”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *