Cosiloft 100 Lounge Table White / Grey

6.185 lei

Dimensiuni: 100 x 100 x 50 cm
Material: Aluminiu
Culoare: White / Grey
Consumul de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Inclusiv regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire. Sticla nu este inclusa in pret
Colecția Cosiloft

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5957880 Categorii: ,

Descriere

Masa de lounge Cosiloft 100 este o masă de lounge frumoasă pe care o poți compune în întregime după gustul tău. Cosiloft are un cadru din aluminiu care poate fi combinat cu un blat la alegere. Sunt disponibile trei blaturi diferite: gri, negru și tec. Rama este disponibilă în două culori: alb pentru un aspect modern sau negru pentru un stil industrial. În ciuda înălțimii sale reduse, Cosiloft se potrivește chiar și la o butelie de gaz de 5 kg. Butelia de gaz este bine integrată în designul mesei Cosiloft. Fiecare Cosiloft vine cu o placă de acoperire pentru arzător. Prin urmare, dacă nu folosiți arzătorul, puteți folosi întreaga suprafață a mesei. Bucură-te de petrecerea timpului cu familia și prietenii tăi!
*Vă rugăm să rețineți: alegeți masa Cosiloft din tec? Nu acoperiți lemnul de tec cu o husă de protecție. Puteți lăsa blatul mesei din lemn de tec afară sau îl puteți depozita, de exemplu, într-un garaj sau într-o magazie. Masa de lounge Cosiloft 100 este livrata incluzand un regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 busteni ceramici, pietre de lava, baterie si placa de acoperire.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosiloft 100 Lounge Table White / Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *