Cosiloft 120 Relax Dining White / Teak

6.495 lei

Dimensiuni: 120 x 80 x 70 cm
Material: Aluminiu Tec
Culoare: White
Consumul de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Inclusiv regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 3 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire
Colecția Cosiloft

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5980190 Categorii: ,

Descriere

Masa relax dining Cosiloft 120 vă permite să vă bucurați de aceasta, și se potrivește perfect setului dvs. Înălțimea mesei de 67 cm vă permite să vă întindeți picioarele în timp ce vă bucurați de flăcări și de căldura plăcută a mesei cu foc Cosiloft. Masa Cosiloft 120 este o combinație perfectă între un lounge și o masă cu foc, ca piesa centrală. Cosiloft 120 este disponibil cu un cadru alb. Combinați cadrul cu un blat de masă din lemn de tec sau gri. Cadrul mesei relax Cosiloft 120 se potrivește atât unei butelii de gaz Benegas de 5 kg, cât și unei sticle DIN de 5 kg. Fiecare masă relax Cosiloft 120 vine cu o placă de acoperire pentru arzător. Prin urmare, dacă nu folosiți arzătorul, puteți folosi întreaga suprafață a mesei. Bucură-te de petrecerea timpului cu familia și prietenii tăi!
*Vă rugăm să rețineți: alegeți un Cosiloft din tec? Nu acoperiți lemnul de tec cu o husă de protecție. Puteți lăsa blatul mesei din lemn de tec afară sau îl puteți depozita, de exemplu, într-un garaj sau într-o magazie.
Cosiloft 120 este livrat incluzând un regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 3 bușteni ceramici, pietre de lavă, o baterie și o placă de acoperire.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosiloft 120 Relax Dining White / Teak”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *