Cosipillow COMFORT GREEN 40X60CM

500 lei

15 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5982170 Categorii: ,

Descriere

Când temperaturile scad, Cosipillows vă va face seara confortabilă. Pernele de încălzire Cosi sunt prevăzute cu un element de încălzire cu infraroșu și sunt realizate din material de înaltă calitate.

Datorită materialului său, pernele de încălzire sunt rezistente la UV, la culoare și la mucegai, făcându-le potrivite pentru utilizare în interior și exterior. În timp ce stai pe canapea sau într-un fotoliu cu o băutură, pernele de încălzire te fac să te simți confortabil și cosy.

Toate Cosipillows sunt ecologice, deoarece pernele de încălzire vă încălzesc corpul direct, fără a pierde căldură în aerul din exterior. Acest lucru economisește căldură și energie, deoarece termostatul nu trebuie să fie pornit. Cosipillows au trei setari de căldură: scăzut 38°C, mediu 45°C și ridicat 50°C. Alegeți o setare de căldură folosind butonul de control de pe pernă. Prin apăsarea butonului, elementul de încălzire cu infraroșu este activat, astfel încât să vă puteți bucura serile în căldura confortabilă oferită de Cosipillow.

Când utilizați perna de încălzire la cea mai scăzută temperatură (+/-38°C), bateria ține în medie 5 ore. Când se utilizează cea mai mare setare de căldură (+/-50°C), timpul mediu este de 2 ore.

Husa de pernă a pernei cu încălzire poate fi spălată conform instrucțiunilor de spălare. Le veți găsi pe eticheta de pe interiorul pernei. Vă rugăm să rețineți: perna interioară și sistemul cu infraroșu nu pot și nu trebuie spălate.

Cosipillows  sunt livrate incluzând o baterie reîncărcabilă și un adaptor.

 

Numar articol 5982170
Cod EAN 8712757482399
Material Polyester
Culoare Green
Capacitate termică scăzută 38 °C, medie 45 °C și ridicată 50 °C
Putere termică ridicată
Include baterie reîncărcabilă și adaptor
Colecția Cosipillow
Dimensiuni 40 x 60 cm

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosipillow COMFORT GREEN 40X60CM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *