Cosipure 100 Black / Grey

7.495 lei

Dimensiuni: 100 x 100 x 50 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Black
Consumul de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Inclusiv regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire. Sticla nu este inclusa in pret
Colecția Cosipure

10 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5981040 Categorii: ,

Descriere

Fie că alegi o grădină naturală sau preferi o grădină elegantă, Cosipure alb sau negru se combină frumos cu toate nuanțele de verde. Cosipure are un cadru robust din aluminiu pe negru sau alb și poate fi asamblat cu un blat de masă la alegere: tec, negru sau gri. Astfel alegi combinația perfectă care se potrivește grădinii tale. Puteți plasa cu ușurință o butelie de gaz de până la 40 cm înălțime în cadru. Disponibil în două dimensiuni: 100x100cm și 120x80cm. Cosipure 100 vine cu un regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, 4 busteni ceramici, pietre de lava, baterie si placa de acoperire.
*Notă: alegi Cosipure cu lemn de tec? Nu așezați niciodată un capac de protecție peste lemnul de tec. Din păcate, tecul nu este potrivit pentru acoperirea acestuia. Puteți lăsa blatul din lemn de tec afară sau îl puteți depozita într-un garaj sau într-o magazie, de exemplu.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosipure 100 Black / Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *