COSIVISTA 120 ANTRACIT

8.495 lei

Dimensiuni: L120 x l 45 x A90 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Consum de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Include regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, panou spate, 3 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire
Colecția Cosivista
Dimensiuni 120 x 45 x 90 cm

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5980270 Categorii: ,

Descriere

Cosivista 120 este un șemineu pe gaz independent unic, prin care puteți vedea. Acest lucru se datorează faptului că acest șemineu are doi pereți mari de sticlă.

Cu acest șemineu lat de 120 cm, puteți împărți spațiul din grădina dvs. sau de sub baldachin în zone diferite. Puneți-l între setul de lounge și bucătăria în aer liber, de exemplu, pentru a vă face grădina confortabilă și atractivă din diferite unghiuri.

Doriți să plasați Cosivista în fața unui perete? Acest lucru este de asemenea posibil datorită panoului suplimentar util din spate care îl însoțește. Pur și simplu agățați acest panou negru din aluminiu din partea de sus în Cosivista. Cu o singură operațiune mică, aveți un aspect total diferit pentru acest frumos foc de gaz.

Cosivista 120 este livrat complet cu regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, panou spate, 3 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă superioară.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „COSIVISTA 120 ANTRACIT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *