Cosivista 160 Anthracite

9.495 lei

Dimensiuni: 160 x 45 x 90 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Consum de combustibil Max. 608 grame/oră
Capacitate termică 9 kW
Putere termică mare
Include regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, panou spate,3 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă de acoperire
Colecția Cosivista

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5980280 Categorii: ,

Descriere

O nouă completare surprinzătoare a colecției Cosi este gama Cosivista. Cosivista 160 este un șemineu pe gaz independent unic, prin care se poate vedea. Acest lucru se datorează faptului că acest șemineu are doi pereți mari de sticlă și o zonă mai mare de depozitare pentru butelia de gaz. Puteți plasa aici chiar și o butelie de gaz de 10 kg.

Cu acest șemineu de 160 cm lățime, puteți împărți spațiul din grădină sau de sub copertină în zone diferite. Puneți-l între setul de lounge și bucătăria în aer liber, de exemplu, pentru a vă face grădina confortabilă și atractivă din diferite unghiuri.

Doriți să plasați Cosivista în fața unui perete? Acest lucru este de asemenea posibil datorită panoului suplimentar util din spate care îl însoțește. Pur și simplu agățați acest panou negru din aluminiu din partea de sus în Cosivista. Cu o singură operațiune mică, aveți un aspect total diferit pentru acest frumos foc de gaz.

Cosivista 160 este livrat complet cu regulator de 30 mBar cu furtun de gaz, panou posterior, 3 bușteni de ceramică, pietre de lavă, baterie și placă superioară.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosivista 160 Anthracite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *