Espinho Chair by Studio Borek

3.495 lei

Dimensiuni: L 58 x h 78,5 x A 58,5 cm
Înălțime scaun: 43 cm
Înălțime brațe: 63,5 cm
Material: Aluminiu / Ardenza Rope
Culoare: Alb / Linen
Fără pernă

 

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1451 Categorii: ,

Descriere

Scaunul Espinho de la Borek are un cadru din aluminiu de culoare albă. Funia care este înfășurată în jurul acestui model vine în culoarea in. Scaunul poate fi combinat cu mai multe mese, de exemplu cu masa Venice cu cadru alb. Pentru un confort și mai mare al scaunului este disponibilă o pernă pentru scaun.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri