Hybrid Chair On Wheels by Frans van Rens

13.490 lei

Dimensiuni: l 85 x h 86 x A 72,5 cm
Înălțime sezut: 45 cm*
Material: Tec / Aluminiu
Culoare: Tec / Antracit
Inclusiv Perne / Prato
Culoare /Shell
All Weather

3 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1341 Categorii: ,

Descriere

Eleganta si Functionalitate Redefinite: Fotoliul de Terasa Hybrid On Wheels by Frans van Rens

Fotoliul de Terasa Hybrid On Wheels by Frans van Rens este o capodopera de design, aducand o combinatie inovatoare de eleganta si functionalitate in mobilierul de exterior.

Cu dimensiuni generoase de 85 x 86 x 72,5 cm si un inaltime a sezutului de 45 cm, acest scaun promite o experienta de relaxare incomparabila.

Caracteristici Distinctive

Fotoliul Hybrid impresioneaza prin linii oblice caracteristice si atentia la detalii, sub semnatura maestrului designer Frans van Rens.

Perna Prato, intr-o nuanta subtila de Shell, reprezinta un element de lux adaugat, rezistent la orice conditii meteorologice, subliniind angajamentul fata de durabilitate si confort.

Materiale Durabile pentru Rezistenta si Estetica

Cu un cadru realizat din tec si aluminiu, Fotoliul Hybrid imbina materialele durabile pentru a crea o piesa de mobilier care rezista in timp si ramane impecabila din punct de vedere estetic.

Nuanta de antracit adauga o nota de eleganta si se integreaza armonios in diverse stiluri de amenajare exterioara.

Functionalitate Usoara Cu Rotile Ascunse

Un aspect remarcabil al acestui fotoliu este capacitatea sa de a se adapta la diferitele nevoi ale utilizatorului.

Rotile subtile, discret integrate sub picioarele fotoliului, permit mutarea usoara a acestuia in jurul mesei sau in orice alt loc dorit, oferind flexibilitate si confort in utilizare.

Confort si Rezistenta All-Weather

Perna Prato, inclusa cu fotoliul, este realizata dintr-o singura bucata si este rezistenta la orice vreme.

Aceasta adauga nu doar un nivel suplimentar de confort, ci si asigura ca scaunul rezista cu brio la schimbarile de temperatura si conditii atmosferice variate.

Mobilier de Exterior BOREK

Fotoliul Hybrid face parte din colectia extinsa de mobilier de exterior BOREK, un brand olandez recunoscut pentru calitatea, designul inovator si confortul oferit in fiecare piesa.

Alegand BOREK, aduceti un element distinctiv si modern in exteriorul casei dvs., unde confortul si estetica se intalnesc armonios.

Un Echilibru Perfect in Estetica si Functionalitate

Fotoliul de Terasa Hybrid On Wheels by Frans van Rens este o alegere perfecta pentru cei care doresc sa integreze eleganta, functionalitatea si durabilitatea in amenajarea exterioara.

Cu un design modern si atentie la detalii, acest fotoliu reprezinta o investitie in calitate si stil pentru spatiul dvs. in aer liber.

Individualitate in Designul Exterior

Fotoliul Hybrid Lounge On Wheels by Frans van Rens nu este doar o piesa de mobilier de exterior; este o declaratie de individualitate si stil.

Pentru cei pasionati de design, acest fotoliu reprezinta un element distinctiv, aducand un aer modern si elegant in orice amenajare exterioara.

Armonie si Simetrie in Decor

Pentru cei care isi doresc armonie si simetrie in decorul terasei sau gradinii, Hybrid Lounge Chair se integreaza perfect intr-un ansamblu coerent.

Cu linii curate si o forma bine proportionata, acest fotoliu adauga un plus de eleganta si contribuie la crearea unei atmosfere placute si echilibrate.

Libertate in Expresia Personalitatii

Fotoliul Hybrid Lounge ofera, de asemenea, libertatea de a va exprima personalitatea in designul terasei sau gradinii.

Cu rotile subtile sub picioare, acest fotoliu poate fi usor mutat si reconfigurat, permitandu-va sa va personalizati spatiul exterior in functie de preferinte si stilul personal.

Combina-l Cu Celelalte Piese Hybrid

Pentru o configuratie completa si armonioasa, Hybrid Lounge Chair poate fi combinat cu alte piese din aceeasi colectie.

Hybrid Sofa On Wheels adauga confort suplimentar si locuri pentru mai multi invitati, in timp ce Hybrid Daybed On Wheels ofera un loc perfect pentru relaxare sub cerul liber.

Hybrid Lounge On Wheels nu este doar un simplu fotoliu de terasa; este o piesa versatila si stilata care se adapteaza nevoilor si preferintelor dvs.

Fie ca alegeti sa il utilizati individual pentru un accent de design sau sa il combinati cu alte piese Hybrid, acest scaun contribuie la crearea unei experiente de relaxare si frumusete in aer liber.

Review-uri