Fotoliu Jane Camel

12.990 lei

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: M4120-82 Categorii: ,

Descriere

Eleganta si Confort Reinnoit: Fotoliul de Terasa Jane Camel – O Piesa de Mobilier de Exceptie

Versatilitatea si Eleganta a Spatarului si Design Modular

Colectia Jane nu este doar o simpla serie de mobilier de terasa; este o experienta luxoasa de relaxare. Jane Camel se remarca prin pozitia inalta a spatarului, cu perne luxuriante in forma ergonomica, invitandu-va sa va asezati si sa va bucurati de momentele de odihna. Colectia ofera sapte articole modulare care se imbina frumos, oferind flexibilitate in amenajarea spatiului exterior.

Coarda Transparenta Impletita si Culoarea Camel

Jane Camel atrage atentia prin coarda transparenta impletita cu maiestrie si nuanta sa calda de camel. Aceasta nu doar adauga un aspect estetic placut, dar si contribuie la atmosfera invitanta si relaxanta. Designul ingenios al colectiei se manifesta si in tetiera, unde contragreutatea ponderata ofera un suport placut si stabil pentru cap.

Inovare Tehnica si Stabilitate

Inovatia tehnica este o componenta cheie a acestui fotoliu, cu atentie la detalii pentru a asigura o experienta de relaxare plina de confort. Tetiera cu contragreutate ponderata ofera nu doar suport excelent pentru cap, dar si o stabilitate remarcabila, chiar si in conditii de vant sau miscari usoare.

Materiale Durabile si Textura Atractiva

Realizat din aluminiu tubular, fotoliul Jane Camel se distinge prin durabilitatea sa. Materialele utilizate rezista la factorii externi si sunt usor de intretinut. Pernele de culoare safari, din material Cervo all weather, nu doar imbunatatesc confortul, ci si dezvaluie o textura atragatoare, placuta la atingere.

Dimensiuni Bine Proportionate si Confort inaltator

Cu dimensiuni de 96 x 102 x 85 cm, fotoliul Jane Camel ofera un echilibru perfect intre stil si functionalitate. Inaltimea spatarului de 44 cm, inclusiv cu pernele, accentueaza confortul inaltator al acestui fotoliu, invitand la momente de relaxare de neuitat.

Exprimare Individuala prin Design

Fotoliul Jane Camel nu este doar un simplu fotoliu de terasa; este o piesa de mobilier care inspira pasionatii de design sa-si aduca propria nota de creativitate in spatiul lor exterior. Cu nuanta calda de camel si coarda transparenta impletita, acest fotoliu se distinge ca o expresie a elegantei si rafinamentului.

Armonie si Simetrie in Decor

Pentru cei care cauta armonie si simetrie in amenajarea terasei, Fotoliul Jane Camel poate functiona ca un element central. Cu designul sau bine proportionat si nuanta atragatoare, acest fotoliu contribuie la crearea unei atmosfere ordonate si echilibrate.

Libertate in Designul Exterior

Pe langa aportul sau la simetrie, Fotoliul Jane Camel ofera, de asemenea, libertate totala in exprimarea personalitatii in designul terasei sau gradinii. Pasionatii de individualitate pot utiliza acest fotoliu pentru a adauga un accent distinct si personal in spatiul lor exterior.

Configuratii Personalizate cu Alte Elemente de Mobilier

Fotoliul Jane Camel poate fi integrat perfect cu alte piese din colectia Jane, oferind posibilitatea de a crea configuratii personalizate si diverse. Impreuna cu Modul Mijloc Jane Camel, Sezlong Stanga Jane Camel si Sofa Jane Camel, se poate realiza un ansamblu complet si armonios, transformand terasa sau gradina intr-un spatiu de relaxare elegant si bine pus in valoare.

Confort si Stil in Unison

Indiferent daca este utilizat individual sau in combinatie cu alte piese, Fotoliul Jane Camel aduce un echilibru perfect intre confort si stil. Cu pernele de culoare safari si materialele de inalta calitate, acest fotoliu ofera nu doar o experienta confortabila, ci si o estetica rafinata.

Concluzie

Fotoliul Jane Camel nu este doar o piesa de mobilier, ci un element cheie in crearea unei atmosfere unice si pline de stil in spatiul exterior. Cu posibilitatea de a fi utilizat individual sau in combinatie cu alte piese, acest fotoliu ofera versatilitate si eleganta pentru toti cei care doresc sa-si personalizeze si sa-si transforme spatiul exterior intr-o opera de arta in aer liber.

Review-uri