Fotoliu Linda Camel Inclusiv Perne AW Culoare Safari

9.490 lei

15 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: M4136-82 Categorii: ,

Descriere

Eleganta si Confort la Cote Maxime: Fotoliul Linda Camel – O Declaratie de Stil in Mobilierul de Exterior

Design Modern si Durabil

Cadrul integral din aluminiu al Fotoliului Linda Camel nu doar adauga un aspect modern, dar si asigura durabilitatea pe termen lung.

Stratul de pulbere de culoare inchisa confera rezistenta la factorii externi, protejand fotoliul impotriva coroziunii si deteriorarii cauzate de conditiile meteo variate.

Franghia Camel- O Nota Distinctiva

Fotoliul Linda Camel se remarca prin utilizarea franghiei in culoare camel, aducand o nota distinctiva si calda in designul sau.

Aceasta optiune de material nu doar evidentiaza atentia la detalii, dar si adauga un farmec natural si autentic.

Perna All-Weather pentru Confort Optim

O caracteristica remarcabila a acestui fotoliu este perna all-weather de culoare safari, care ofera nu doar confort suprem, dar si rezistenta la conditiile meteorologice schimbatoare.

Indiferent de vreme, Fotoliul Linda Camel ramane un loc primitor si plin de confort.

Dimensiuni Bine Proportionate

Cu dimensiuni de 102 x 67 x 83,5 cm, Fotoliul Linda Camel ofera un echilibru perfect intre spatiu si confort.

Inaltimea sezutului de 42 cm, cu pernele incluse, creeaza o pozitie relaxata, ideala pentru momentele de odihna si relaxare in aer liber.

Versatilitate in Configurare

Fotoliul Linda Camel se integreaza armonios in orice configurare a terasei sau gradinii.

Fie ca este utilizat individual pentru a crea un colt intim de relaxare, sau impreuna cu alte piese din colectia Linda, acesta adauga versatilitate in amenajarea spatiului exterior.

Versatilitate si Eleganta in Mobilierul de Exterior

Fotoliul Linda Camel nu este doar un simplu element de mobilier de terasa; este o experienta de lux si eleganta.

Cu designul sau durabil, nuanta camel si pernele all-weather, acest fotoliu redefineste confortul in spatiul exterior.

Experimentati placerea relaxarii intr-un fotoliu care nu doar imbina estetica cu functionalitatea, dar si adauga o nota distinctiva si sofisticata in amenajarea spatiului dvs. in aer liber.

Exprimare Individuala prin Design

Fotoliul Linda Camel nu este doar un simplu element de mobilier de terasa; este o declaratie de stil pentru pasionatii de design.

Cu nuanta camel si designul sau distinct, acest fotoliu se adreseaza celor care doresc sa-si exprime personalitatea prin alegerea de mobilier exterior.

Armonie si Simetrie in Decor

Pentru cei care apreciaza armonia si simetria in decorul terasei, Fotoliul Linda Camel poate fi utilizat ca un articol individual pentru a adauga o nota de eleganta si echilibru.

Cu linii bine definite si culoare rafinata, acest fotoliu contribuie la crearea unei atmosfere ordonate si coezive in spatiul exterior.

Libertatea de a Personaliza

Fotoliul Linda Camel ofera si libertatea de a personaliza designul terasei sau gradinii, fiind potrivit pentru cei care doresc sa-si exprime creativitatea.

Acest fotoliu devine un element de baza pentru cei care doresc sa aduca o nota individuala si inovatoare in amenajarea spatiului exterior.

Sofa Linda Camel – O Completare Eleganta

Pentru cei care doresc sa extinda posibilitatile de amenajare, Fotoliul Linda Camel se integreaza perfect cu Sofa Linda Camel.

Combinarea acestor doua piese de mobilier creeaza un ansamblu armonios si elegant, aducand un plus de confort si coeziune in designul terasei sau gradinii.

Confort si Stil Sofisticat in Unison

Indiferent daca este utilizat singur sau in combinatie cu Sofa Linda Camel, Fotoliul Linda Camel ofera un echilibru perfect intre confort si rafinament.

Cu pernele all-weather de culoare safari si materialele durabile, aceasta combinatie adauga nu doar confort, ci si un rafinament subtil in spatiul exterior.

Fotoliul Linda Camel se adapteaza cu usurinta preferintelor individuale si ofera multiple optiuni de amenajare.

Fie ca este folosit independent pentru a sublinia stilul personal sau alaturi de Sofa Linda Camel pentru un ansamblu complet, acest fotoliu este alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine versatilitatea cu eleganta in amenajarea exteriorului lor.

Dimensiuni: l 102 x h 67 x d 83,5 cm Inălțime sezut: 42 cm (cu perne incluse) Perne Cervo All weather Culoare: safari

Review-uri