Ghostwood Naturel H240

4.089 lei

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV14.0048000 Categorii: ,

Descriere

Ghostwood Natural H240: Un Element Decorativ Spectaculos si Versatil

   Ghostwood Natural H240 disponibil la Hogarti, reprezinta o piesa de decor unica, ideala pentru adaugarea unui accent natural si artistic in orice spatiu. Aceasta ramura de lemn natural, cu o inaltime impresionanta de 240 cm, este perfecta pentru a aduce textura si un punct focal in designul interior sau pentru utilizare in aranjamentele exterioare complexe.

   Ghostwood este apreciat pentru forma sa sculpturala si pentru textura sa bruta, ce imita aspectul lemnului vechi si uscat. Fiecare piesa este unica, cu noduri si contorsiuni care spun o poveste a naturii si timpului. Datorita dimensiunii sale generoase, acest Ghostwood Natural H240 poate servi ca o piesa de arta naturala, adaugand dramatism si frumusete oricarui peisaj sau interior.

   Pozitionati Ghostwood-ul intr-un loc unde forma si textura sa pot fi admirate din diferite unghiuri. Este ideal plasat in spatii ample, unde dimensiunea sa poate fi cu adevarat apreciata, cum ar fi holurile mari, livingurile sau in spatii comerciale precum hoteluri sau birouri. Pentru a accentua impactul vizual, combinati Ghostwood-ul cu alte elemente naturale precum pietre, nisip sau plante vii. Aceasta creeaza un echilibru intre diferite texturi si forme, adaugand complexitate si un aspect organic decorului.

Caracteristici si Beneficii: Ghostwood Natural H240

   Ghostwood-ul este recunoscut pentru frumusetea sa rustica si neslefuita. Textura sa aspra si forma natural contorsionata fac din fiecare piesa o opera de arta unica. Nuantele sale de maro si gri adauga caldura si profunzime, fiind usor de integrat in diverse scheme de design. Lemnul de Ghostwood este extrem de durabil si rezistent la elementele naturale, fiind ideal pentru utilizare atat in interior, cat si in exterior. Acesta nu necesita intretinere speciala si isi pastreaza aspectul estetic pe durata lunga de timp, rezistand la deteriorare si la conditii meteorologice diverse.

   Datorita caracterului sau neutru si natural, Ghostwood poate fi folosit intr-o varietate de moduri. In designul interior, poate fi utilizat ca suport pentru plante cataratoare, ca element central intr-un aranjament floral sau ca piesa standalone intr-un colt de lectura sau langa semineu. In exterior, se potriveste perfect in gradini zen, in aranjamentele rock garden sau ca suport natural pentru plante.

   Ghostwood Natural H240 este mai mult decat un simplu element decorativ; este o piesa de statement care aduce esenta naturii brute si nealterate in orice mediu. Perfect pentru cei care cauta sa adauge un accent impresionant si durabil in spatiul lor.

 

Review-uri