Hybrid Low Dining Backless Bench by Frans van Rens

15.990 lei

Dimensuni:L top 246 cm
L top incl. picioare 260 cm
l top 42 cm
l blat incl. picioare 56 cm
h 40,5 cm
Material:Tec

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1343 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Această banca joasă din colecția Hybrid de Frans van Rens poate fi combinată perfect cu masa de sufragerie din această linie. Picioarele înclinate sunt la același nivel cu masa și în acest fel are un joc elegant de linii. Canapeaua este realizată din tec și poate fi curățată bine cu produsul de curățare a tecului Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri