Jamie Coffee Table by Frans van Rens

19.990 lei

Dimensiuni: L 170 x l 65 x h 35 cm
Material: Aluminiu/Dekton
Culoare: Antracit / Keyla

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1448 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Din primăvara anului viitor, viața în aer liber nu va mai fi ceea ce a fost, datorită unei inovații de la BOREK, care, odată cu introducerea meselor high-end „Jamie” și a bucătăriei de exterior potrivite, oferă posibilități fără precedent pentru gătit, luat masa, băuturile și băuturile de după masă în aer liber. Această masă de lounge completează colecția de mese Jamie. Fronturile și blaturile mesei sunt realizate din ceramică Dekton. Acest material puternic este extrem de potrivit pentru o bucătărie, deoarece este rezistent la căldură, pete și zgârieturi și, prin urmare, rezistent, de exemplu, la tigăi fierbinți, acid și obiecte ascuțite. Dektonul are o versiune contemporană „Keyla”: întunecată cu o venă deschisă care se continuă pe fronturi. Aluminiul bucătăriei și al meselor se potrivește de minune cu schema de culori Keyla. Colecția Jamie a fost concepută în colaborare cu designerul Frans van Rens.

Culoarea blatului de masă: Keyla

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Atunci vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri