Lara Floor Lamp

11.990 lei

Dimensiuni: l 75 x h 150 cm
Material: Aluminiu / Batyline
Culoare: Antracit / Shadow

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1443 Categorii: ,

Descriere

O iluminare bună nu este importantă doar în interior și determină atmosfera, ci și pentru o viață mai bună în aer liber. Acesta este motivul pentru care Borek i-a cerut designerului Frans van Rens să proiecteze corpuri de iluminat care să contribuie la o zonă exterioară atractivă atunci când este întuneric în timpul sezonului exterior. Astfel a rezultat Lara: o lampă de podea și o lampă de masă cu design wireless care poate fi încărcată cu o baterie.

Lampa de masă este ideală pentru a fi utilizată pe o masă laterală, pe o masă de luat masa sau pe o bucătărie mare în aer liber cu bar, cum ar fi bucătăria Jamie cu bar. Lampa de podea funcționează foarte bine lângă un fotoliu de relaxare sau o canapea: oferă o atmosferă confortabilă, intimă și posibilitatea de a sta afară pentru o perioadă lungă de timp. Ambele lămpi au un cadru din aluminiu antracit cu un abajur rezistent la intemperii în culoarea elegantă „shadow”.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri