Lexx Dining Table by Frans van Rens

94.995 lei

Dimensiuni: L 620 x l 125 x h 75 cm
Material: Aluminiu / Dekton
Culoare: Antracit / Kelya

12 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1441 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Pentru cei cărora le place să ia masa în aer liber, să bea și să se relaxeze, Borek a proiectat o serie unică de mese în colaborare cu designerul Frans van Rens: Lexx. A lua masa în aer liber cu un grup mare nu este doar o experiență minunată cu seria de mese Lexx, ci și un adevărat festin pentru ochi datorită designului frumos. Seria de mese Lexx conține patru mese. Cea mai lungă masă, o versiune de luat masa, are nu mai puțin de 620 de centimetri lungime și 125 de centimetri lățime și oferă cu ușurință șaisprezece locuri. Această masă este, prin urmare, o completare minunată a unei terase spațioase pentru iubitorii de frumos în aer liber. Blatul Dekton, frumos și de înaltă calitate, este proiectat în formă de elipsă, ceea ce vă permite să stați aproape unul de celălalt și să conversați cu ușurință, în ciuda lungimii considerabile a blatului mesei. O masă în acest format este unică și, prin urmare, nu a fost disponibilă până la introducerea modelului Lexx.

Blatul Dekton este disponibil în două culori șic: combinația de culori deschise „rem” și combinația de culori închise „kelya”, ambele cu un model modern cu nervuri. Cadrul este realizat în întregime din aluminiu acoperit și este disponibil în antracit sau cretă. Scaunele de sufragerie Majinto formează un ansamblu frumos cu aceste mese Lexx. Desigur, este posibil să alegeți și alte scaune asortate din colecția Borek și să alcătuiți astfel un ansamblu personal.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri