Lincoln Island by Eric Kuster

11.490 lei

Dimensiun: l 82 x  A 82 cm
Înălțime sezut: 41 cm*
Material: Ardenza Rope / Aluminiu
Culoare: Sand/ Sand
Inclusiv pernă: Sunbrella
All Weather

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1333 Categorii: ,

Descriere

Lincoln Island by Eric Kuster – Eleganta si Confort, Oaza de Relaxare in Aer Liber

Fotoliul de terasa Lincoln Island by Eric Kuster reprezinta o piesa de mobilier care imbina cu eleganta confortul cu designul modern. Cu dimensiuni de l 82 x A 82 cm si o inaltime a sezutului de 41 cm, acest fotoliu se integreaza perfect in peisajul oricarui spatiu exterior, oferind un loc prielnic relaxarii si socializarii.

Design Elegant si Modern

Lincoln Island emana un stil contemporan si sofisticat, datorita liniei sale elegante si a culorilor naturale. Cadrul din aluminiu acoperit cu pulbere se imbina perfect cu franghia Ardenza Rope, creand un aspect placut si durabil. In nuanta Sand/Sand, acest fotoliu adauga un aer rafinat si cald in orice ambient exterior.

Materiale Durabile si Rezistente

Firul sintetic termoplastic Ardenza Rope este alegerea perfecta pentru durabilitate. Hidrofug, rezistent la UV si mucegai, acest material asigura o viata lunga a fotoliului. Curatarea este simpla cu Borek Fabric Cleaner, iar protectia ulterioara cu Fabric Protector mentine aspectul impecabil in timp. Cadrele din aluminiu acoperite cu pulbere confera rezistenta si robustete, asigurand o baza solida pentru momente de relaxare.

Versatilitate in Configurare

Lincoln Island face parte din colectia Lincoln, o gama variata de module proiectate de Eric Kuster. Posibilitatea de a compune diferite configuratii, precum coltare, module centrale sau insule, permite adaptarea perfecta la preferintele individuale ale utilizatorului. Aceasta versatilitate in configurare face din Lincoln Island un element cheie in amenajarea personalizata a spatiului exterior.

Confort si Rezistenta la Orice Vreme

Inclusiv cu fotoliul, veti beneficia de perna Sunbrella, rezistenta la orice vreme. Cu cusaturi atent realizate cu un fir special, tesaturile exclusive Borek ofera o protectie sporita impotriva patrunderii apei in umplutura. Husa interioara impermeabila si respirabila dezvoltata special de Borek completeaza sistemul, permitand pastrarea pernelor afara in timpul intregului sezon.

Eleganta Individuala pentru Pasionatii de Design

Lincoln Island by Eric Kuster nu este doar un simplu fotoliu de terasa; este o expresie a elegantei pentru cei pasionati de design. Cu dimensiunile sale rafinate de l 82 x A 82 cm si nuanta sa naturala Sand/Sand, acest fotoliu devine un element de focalizare care adauga un strop de lux in orice spatiu exterior.

Armonie si Simetrie in Configurarea Terasei

Pentru cei care apreciaza armonia si simetria in amenajarea exterioara, Lincoln Island poate fi piesa centrala care aduce echilibrul in decor. Plasat cu grija intr-un ansamblu cu Lincoln Chaise Longue Left, Lincoln Chair si Lincoln Chaise Longue Large, se contureaza un spatiu simetric si armonios, oferind un aspect ordonat si placut vizual.

Libertate in Configurare pentru Expresia Personalitatii

Lincoln Island nu este doar o piesa de mobilier, ci o platforma pentru exprimarea personalitatii in designul terasei sau gradinii. Folosit individual sau alaturi de alte piese din colectia Lincoln, precum Lincoln Chaise Longue Left, Lincoln Chair si Lincoln Chaise Longue Large, acest fotoliu devine parte a unui ansamblu eclectic care reflecta libertatea si originalitatea in amenajarea exterioara.

Combinarea cu Alte Elemente din Colectie

Lincoln Island se integreaza perfect intr-un ansamblu mai larg de mobilier de exterior. Combinat cu Lincoln Chaise Longue Left pentru momente de relaxare, Lincoln Chair pentru a completa aranjamentul sau Lincoln Chaise Longue Large pentru spatiu suplimentar, acest fotoliu devine parte dintr-o compozitie complexa si bine gandita.

Concluzie

Lincoln Island by Eric Kuster ofera o versatilitate remarcabila, fiind un element de mobilier care poate fi adaptat la diverse preferinte si stiluri. De la eleganta individuala pana la armonia si simetria in design, sau libertatea expresiei personale, acest fotoliu implineste multiple roluri in amenajarea exterioara. Cu posibilitati diverse de configurare alaturi de alte piese din colectie, Lincoln Island devine un centru de atractie in orice gradina sau terasa, aducand un amestec rafinat de functionalitate si estetica.

Review-uri