Modul Capat West 3 Locuri Stanga Alu Negru AW Culoare Raven

17.490 lei

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: M4064-AW21172 Categorii: ,

Descriere

Eleganta si Functionalitate in Aer Liber: Fotoliul de Terasa Modul Capat West 3 Locuri Stanga

Caracteristici Distinctive

Modul Capat West 3 Locuri Stanga reprezinta un veritabil statement de design in colectia West de la Max & Luuk. Aceasta piesa de mobilier de exterior este o imbinare armonioasa de functionalitate si estetica rafinata. Dimensiunile sale generoase, latimea de 216 cm si inaltimea de 72 cm, creeaza o atmosfera spatioasa si confortabila, perfecta pentru relaxare.

Materiale Durabile si Tapiterie de Inalta Calitate

Calitatea este fundamentul colectiei West, iar acest fotoliu de terasa nu face exceptie. Tapiteria sa completa este de inalta calitate, durabila si rezistenta la conditiile meteorologice schimbatoare. Materialul moale la atingere adauga un plus de confort, transformand momentele petrecute in aer liber in experiente placute si relaxante.

Versatilitate in Configurare

Parte dintr-un sistem modular mai amplu, Modul Capat West 3 Locuri Stanga ofera versatilitate in configurare. Poate fi combinat cu alte module din aceeasi colectie pentru a crea o configurare personalizata si adaptata spatiului disponibil. Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa-si personalizeze spatiul de relaxare in functie de preferinte si nevoi.

Design Modern si Elegant

Designul fotoliului se distinge prin linii moderne si o estetica eleganta. Spatarul cu o inaltime de 30 cm si cotiera de 62 cm adauga un plus de suport si confort vizual. Pernele all-weather, in culoarea Raven, nu doar indeplinesc functia practica, ci adauga si un element de stil, completand aspectul general rafinat al fotoliului.

Potrivire cu Mesele Joase din Colectia Kick

Versatilitatea acestui fotoliu este extinsa prin potrivirea sa perfecta cu mesele joase din colectia Kick. Aceasta combinatie ofera o solutie completa pentru spatiul de lounge in aer liber, aducand impreuna elemente perfect coordonate si functionale.

Eleganta si Libertate in Designul Teraselor

Modul Capat West 3 Locuri Dreapta nu este doar un fotoliu de terasa, ci o declaratie de lux si rafinament pentru spatiul dumneavoastra exterior. Caracteristicile sale, materialele durabile si designul modern fac din aceasta piesa o alegere perfecta pentru cei care cauta sa imbine confortul si eleganta in experienta lor in aer liber.

Un Statement Individual in Designul Exterior

Modul Capat West 3 Locuri Dreapta nu este doar un fotoliu de terasa – este o expresie individuala a elegantei si rafinamentului. Pentru cei pasionati de design, aceasta piesa reprezinta nu doar o alegere practica, ci si o declaratie de stil in sine. Linii moderne, culori sofisticate si materiale de calitate definesc aceasta piesa distinctiva.

Armonie si Simetrie in Decor

Pentru cei care cauta armonie si simetrie in decorul terasei lor, Modul Capat West 3 Locuri Dreapta poate fi integrat cu usurinta intr-o compozitie echilibrata. Forma sa bine definita si optiunile de configurare modulara permit crearea unui spatiu simetric si placut ochiului, aducand un plus de echilibru in designul terasei.

Libertatea de a Crea un Spatiu Personalizat

Pentru cei care doresc sa isi exprime personalitatea prin designul terasei sau gradinii lor, acest fotoliu ofera o libertate creativa fara limite. Poate fi combinat cu alte piese din colectia West, cum ar fi West Cotiera pentru momente de relaxare, Daybed West pentru odihna placuta sau Insula West pentru o configurare indrazneata si moderna.

Coordonare Perfecta cu Alte Elemente

Impreuna cu West Cotiera, Daybed West si Insula West, Modul Capat West 3 Locuri Dreapta adauga o nota de coeziune estetica intregii configuratii. Culorile si materialele se imbina armonios, creand un ansamblu elegant si bine pus in valoare. Fiecare element contribuie la definirea unui spatiu outdoor captivant si personalizat.

Concluzie

Fie ca sunteti in cautarea unei piese de mobilier exterior pentru a completa un design deja existent sau pentru a incepe de la zero, Modul Capat West 3 Locuri Dreapta ofera echilibrul perfect intre eleganta si libertate creativa. Cu aceasta piesa rafinata, spatiul dumneavoastra exterior poate deveni o extensie autentica a personalitatii si gustului dumneavoastra estetic.

Review-uri