Module De Colt Duke Teak

13.490 lei

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: M3123 Categorii: ,

Descriere

Fotoliul de terasa Module De Colt Duke Teak: Eleganta Moderna si Durabilitate

   Fotoliul de terasa Module De Colt Duke Teak este parte a unei game de mobilier inovatoare si eleganta, realizata din lemn reciclat de tec. Cu un design modular, acest fotoliu imbina perfect functionalitatea, durabilitatea si estetica moderna, aducand un farmec aparte spatiului exterior. Fotoliul face parte din colectia „Duke,” oferind clientilor o gama completa de mobilier pentru terasa. In cadrul acestei colectii, se regaseste un lounge modular, un fotoliu low si o canapea joasa. Cu perne all-weather disponibile in culori specifice, acest fotoliu adauga un element practic spatiului de relaxare in aer liber.

Materiale Durabile

   Un aspect notabil al fotoliului Duke este utilizarea lemnului reciclat de tec. Aceasta alegere nu numai ca contribuie la sustenabilitatea mediului, ci adauga si o nota de autenticitate si frumusete naturala. De-a lungul timpului, lemnul capata o nuanta placuta de gri, oferind fotoliului un aspect imbatranit si distinctiv. Nervurile vizibile in lemn reprezinta, de fapt, farmecul acestui produs, aducand cu sine istoria si caracterul fiecarui element.

   Cu dimensiuni de l 88 x h 66 x d 88 cm si inaltimea spatarului de 38 cm (inclusiv perna), fotoliul ofera un echilibru perfect intre confort si proportii estetice. Designul modular permite integrarea usoara in diverse configuratii de terasa, adaptandu-se nevoilor individuale si spatiilor disponibile. Un alt aspect semnificativ al fotoliului Duke este perna Cervo, rezistenta la conditii meteorologice variate.

   Aceasta este disponibila in culori vibrante, precum stone sau ash, adaugand o nota de prospetime si personalitate designului. Perna nu doar completeaza estetic fotoliul, ci si ofera un nivel suplimentar de confort in timpul sederii in aer liber.

Focalizare Individuala pentru Pasionatii de Design

   Fotoliul de terasa Module De Colt Duke Teak se prezinta ca un articol de mobilier exterior individual ce atrage privirile pasionatilor de design. Cu linii curate si materiale durabile, acest fotoliu devine un punct focal in sine, captivant prin eleganta sa simpla si autenticitatea lemnului reciclat de tec. Pentru cei care cauta armonie si simetrie in decorul terasei lor, Module De Colt Duke Teak se integreaza perfect in acest context.

   Cu dimensiuni bine proportionate si design modular, fotoliul poate fi plasat strategic pentru a crea o simetrie echilibrata in spatiul exterior. Combinat cu alte piese din aceeasi gama, cum ar fi Banca Duke Teak sau Insula Duke Teak, se contureaza un ansamblu elegant si omogen. Pentru cei care doresc sa-si exprime personalitatea in mod liber prin designul terasei sau gradinii lor, Module De Colt Duke Teak ofera o paleta de posibilitati.

   Acest fotoliu modular poate fi combinat cu diverse alte piese de decor pentru a crea un spatiu personalizat si eclectic. Cu pernele all-weather disponibile in culori vibrante, exista libertate totala in alegerea si aranjarea elementelor pentru a reflecta gusturile individuale. Pentru a completa experienta de relaxare si socializare in aer liber, fotoliul Module De Colt Duke Teak poate fi integrat armonios cu alte elemente de mobilier din aceeasi colectie. Banca Duke Teak si Insula Duke Teak sunt optiuni ideale pentru a crea un spatiu coerent si invitant, unde fiecare piesa contribuie la un intreg unitar, exprimand stilul si personalitatea proprietarului.

   Module De Colt Duke Teak nu este doar un fotoliu, ci un element versatil si adaptabil, potrivit atat pentru cei cu apetit pentru design individual, cat si pentru cei care cauta coeziune si expresivitate in amenajarea terasei sau gradinii lor. Indiferet de categoria in care va aflati, acest fotoliu de terasa este alegerea potrivita.

Review-uri