Monsaraz Lounge Chair by Maarten Olden

10.490 lei

Dimensiuni: l 113 x h 84 x A 106 cm
Inaltime sezut: 38,5 cm*
Material: Ardenza Rope / Aluminiu
Culoare: Dark Grey /Antracit
Inclusiv Perna / Sunbrella / Sooty
All Weather

1 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1310 Categorii: ,

Descriere

Monsaraz Lounge Chair by Maarten Olden: Eleganta si Durabilitate Intr-un Design Unic

Monsaraz Lounge Chair by Maarten Olden reprezinta o bijuterie in designul de mobilier pentru terasa, imbinand formele frumoase si materialele de cea mai inalta calitate.

Cu dimensiuni generoase si o estetica inconfundabila, acest fotoliu aduce un strop de eleganta si confort in spatiul exterior.

Caracteristici Distinctive

Cu dimensiuni de l 113 x h 84 x A 106 cm, Monsaraz Lounge Chair emana o prezenta impunatoare si confortabila.

Inaltimea sezutului de 38,5 cm asigura o pozitie relaxanta, iar forma sa rotunda si structura tesuta deschisa adauga unicitate si farmec designului.

Materialul principal este Ardenza Rope, un material rezistent la toate tipurile de vreme, impreuna cu un cadru din aluminiu pentru durabilitate si usurinta in utilizare.

Stil Modern si Eleganta

Proiectat de Maarten Olden, Monsaraz Lounge Chair reflecta un stil modern si elegant.

Formele rotunde si linile curbe ale designului sau se imbina perfect cu materialele contemporane, oferind un aspect sofisticat si la moda.

Culoarea Dark Grey/Antracit adauga un ton rafinat si versatil, integrandu-se usor in diverse teme de decor.

Material Durabil si Rezistenta la Factorii Meteorologici

Monsarazul este construit cu un fir special de Ardenza Rope, rezistent la razele UV si impermeabil la umiditate si mucegai.

Acest detaliu nu doar completeaza estetica, ci asigura si durabilitatea pe termen lung a fotoliului.

Materialul este usor de curatat cu Borek Fabric Cleaner si poate fi protejat ulterior cu Borek Fabric Protector, mentinandu-si aspectul impecabil in orice conditii meteorologice.

Perna Sunbrella All-Weather

Monsaraz Lounge Chair este livrat impreuna cu o perna Sunbrella in culoarea Sooty, adaugand un nivel suplimentar de confort si rafinament.

Aceasta perna rezistenta la toate tipurile de vreme completeaza perfect designul fotoliului si asigura un spatiu de relaxare placut si functional.

Focalizare Individuala pentru Pasionatii de Design

Monsaraz Lounge Chair by Maarten Olden se impune ca un articol de mobilier exterior individual, captivant pentru pasionatii de design.

Cu formele sale rotunde si linii curbe, fotoliul emana o estetica distinctiva si rafinata, aducand o nota contemporana si sofisticata oricarui spatiu exterior.

Armonie si Simetrie in Decor

Pentru cei care isi doresc armonie si simetrie in decorul terasei lor, Monsaraz Lounge Chair poate fi o alegere ideala.

Dimensiunile sale generoase si formele bine conturate se integreaza perfect intr-un aranjament simetric, adaugand eleganta si echilibru in spatiul deschis.

Combinate cu alti frati de aceeasi colectie, cum ar fi Monsaraz Sofa, se contureaza un ansamblu plin de stil si coeziune.

Libertate in Exprimarea Personalitatii

Cu toate ca Monsaraz Lounge Chair poate straluci pe cont propriu, cei care cauta libertate in exprimarea personalitatii in designul terasei sau gradinii lor vor aprecia versatilitatea acestui fotoliu.

Combinat cu diferite piese de decor sau amplasat intr-un aranjament mai eclectic, Monsaraz ofera posibilitati infinite de personalizare si expresie individuala.

Completarea Designului cu Monsaraz Sofa

Pentru a completa experienta de relaxare si socializare in aer liber, Monsaraz Lounge Chair poate fi integrat armonios cu Monsaraz Sofa.

Aceasta combinatie creeaza un set de mobilier exterior complet, unde designul coerent si calitatea se intalnesc intr-un echilibru perfect.

Impreuna, cele doua piese adauga confort si eleganta spatiului exterior.

Versatilitate si Coeziune in Designul Exterior

Monsaraz Lounge Chair by Maarten Olden nu este doar un simplu fotoliu de terasa, ci o piesa versatila care se adapteaza la diverse preferinte si stiluri de amenajare.

De la pasionatii de design la cei care cauta armonie sau libertate in exprimarea personalitatii, acest fotoliu ofera o platforma perfecta pentru a crea spatii exterioare unice si atragatoare.

Integrat in combinatie cu Monsaraz Sofa, Monsaraz Lounge Chair devine piesa centrala a unui design exterior elegant si functional.

Review-uri