Monstera Deluxe Verde H140

1.611 lei

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV17.4151114 Categorii: ,

Descriere

Monstera Deluxe Verde H140

Monstera Deluxe Verde H140 este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca un strop de natura si eleganta tropicala in interiorul lor fara a se preocupa de intretinerea unei plante vii. Cu o inaltime de 140 cm, aceasta planta artificiala de inalta calitate adauga un aspect luxuriant si sofisticat oricarui spatiu, fiind ideala pentru femei si barbati cu varstele intre 20 si 60 de ani.  imbina estetica impresionanta cu beneficiile practice, transformand orice incapere intr-un colt de relaxare si rafinament.

Caracteristici si Beneficii

Monstera Deluxe Verde H140 se distinge prin frunzele sale mari si verzi, care aduc o nota de exotism si eleganta. Fabricata din materiale de inalta calitate, aceasta planta artificiala este conceputa pentru a reproduce cu fidelitate aspectul unei plante reale, fara a necesita intretinerea si grija asociate.

Beneficiile Monstera Deluxe Verde H140

 1. Durabilitate si Rezistenta: Fabricata pentru a rezista la decolorare si uzura, isi pastreaza frumusetea de-a lungul anilor.
 2. Ingrijire Minima: Nu necesita udare, lumina solara sau alte ingrijiri specifice plantelor vii, ceea ce o face ideala pentru cei cu un stil de viata ocupat.
 3. Versatilitate Decorativa: Se integreaza armonios in orice tip de decor, fie el modern, minimalist sau clasic, adaugand o nota de prospetime si stil.
 4. Siguranta pentru Alergici: Fiind complet artificiala, nu produce polen, fiind perfecta pentru persoanele cu alergii.
 5. Adaptabilitate la Diverse Medii: Ideala atat pentru interioare, cat si pentru exterioare acoperite, se adapteaza usor la diferite stiluri si spatii.

Cum sa Integrezi Monstera Deluxe Verde H140 in Decorul Tau

Monstera Deluxe Verde H140 este extrem de versatila si poate fi folosita pentru a adauga un accent de verdeata si prospetime in orice spatiu. Iata cateva idei pentru a o integra eficient in decorul tau.

Idei de Amplasare pentru Efect Maxim

 • In Livinguri: Plasata intr-un colt al camerei de zi, adauga profunzime si vitalitate, devenind un punct focal atractiv.
 • Pe Birouri: Asezata pe birou sau intr-un colt al camerei de lucru, aduce o nota de relaxare si concentrare.
 • In Holuri: Amplasata pe o consola sau intr-un colt al holului, poate transforma spatiile de trecere in zone atractive si primitoare.
 • In Spatii Comerciale: Perfecta pentru zone de asteptare sau receptii, contribuie la crearea unei atmosfere primitoare si relaxante pentru clienti.

Compatibilitatea cu Diverse Elementele Decorative

Monstera Deluxe Verde H140 se combina armonios cu alte elemente decorative, creand un efect vizual impresionant si dinamic.

Idei de Combinare

 • Cu Flori Artificiale Curgatoare: Plasata langa flori artificiale curgatoare, adauga un contrast interesant si o diversitate vizuala.
 • In Perete Verde Artificial: Integrarea intr-un perete verde artificial creeaza un efect de jungla urbana, ideal pentru spatiile care doresc sa aduca un strop de natura in interior.
 • Cu Licheni Artificiali: Lichenii artificiali adauga o textura interesanta langa Monstera, creand un decor mai dinamic si placut.

Monstera Deluxe Verde H140 nu este doar o planta artificiala; este o solutie decorativa eleganta si practica pentru adaugarea unei note de natura in orice interior. Cu multiplele sale beneficii de durabilitate, ingrijire minima si versatilitate, aceasta planta este ideala pentru a infrumuseta orice spatiu, aducand frumusetea si calmul naturii fara niciun efort.

Review-uri