Monstera Deluxe Verde H180

2.606 lei

12 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: PV17.4151117 Categorii: ,

Descriere

Monstera Deluxe Verde H180

Transforma-ti spatiul cu Monstera Deluxe Verde H180, o planta artificiala de inalta calitate care aduce un aspect luxuriant si tropical in orice decor. Cu o inaltime impresionanta de 180 cm, aceasta planta este ideala pentru a adauga un punct focal de eleganta si prospetime. Monstera Deluxe combina estetica naturala cu practicitatea, oferind o solutie decorativa care necesita intretinere minima.

Caracteristici si Beneficii

Se remarca prin frunzele sale mari si verzi, care aduc o nota de exotism si rafinament oricarei incaperi. Fabricata din materiale durabile, aceasta planta artificiala este proiectata pentru a reproduce cu fidelitate aspectul unei plante reale, fara a necesita intretinerea si grija asociate.

Beneficiile Monstera Deluxe Verde

 1. Durabilitate si Rezistenta: Fabricata pentru a rezista la decolorare si uzura, Monstera Deluxe Verde H180 isi pastreaza frumusetea de-a lungul anilor.
 2. Ingrijire Minima: Nu necesita udare, lumina solara sau alte ingrijiri specifice plantelor vii, ceea ce o face ideala pentru cei cu un stil de viata ocupat.
 3. Versatilitate Decorativa: Se integreaza armonios in orice tip de decor, fie el modern, minimalist sau clasic, adaugand o nota de prospetime si stil.
 4. Siguranta pentru Alergici: Fiind complet artificiala, Monstera Deluxe Verde H180 nu produce polen, fiind perfecta pentru persoanele cu alergii.
 5. Impact Vizual Impresionant: Cu o inaltime de 180 cm, Monstera Deluxe Verde  devine un punct focal impresionant in orice incapere.

Cum sa Integrezi Monstera Deluxe Verde H180 in Decorul Tau

Monstera Deluxe Verde ofera o flexibilitate extraordinara in decorare, fiind potrivita pentru a adauga un accent de verdeata si prospetime oricarui spatiu. Iata cateva idei pentru a o integra eficient in decorul tau.

Idei de Amplasare pentru Efect Maxim

 • In Livinguri: Plasata intr-un colt al camerei de zi, Monstera Deluxe Verde H180 adauga profunzime si vitalitate, devenind un punct focal atractiv.
 • Pe Birouri: Asezata intr-un colt al biroului, Monstera Deluxe Verde H180 aduce o nota de relaxare si concentrare.
 • In Holuri: Amplasata pe o consola sau intr-un colt al holului, Monstera Deluxe Verde H180 poate transforma spatiile de trecere in zone atractive si primitoare.
 • In Spatii Comerciale: Perfecta pentru zone de asteptare sau receptii, Monstera Deluxe Verde H180 contribuie la crearea unei atmosfere primitoare si relaxante pentru clienti.

Compatibilitatea cu Diverse Elementele Decorative

 Se combina armonios cu alte elemente decorative, creand un efect vizual impresionant si dinamic.

Idei de Combinare

 • Cu Flori Artificiale Curgatoare: Plasata langa flori artificiale curgatoare, adauga un contrast interesant si o diversitate vizuala.
 • In Perete Verde Artificial: Integrarea intr-un perete verde artificial creeaza un efect de jungla urbana, ideal pentru spatiile care doresc sa aduca un strop de natura in interior.
 • Cu Licheni Artificiali: Lichenii artificiali adauga o textura interesanta langa Monstera, creand un decor mai dinamic si placut.

Nu este doar o planta artificiala; este o solutie decorativa eleganta si practica pentru adaugarea unei note de natura in orice interior. Cu multiplele sale beneficii de durabilitate, ingrijire minima si impact vizual, aceasta planta este ideala pentru a infrumuseta orice spatiu, aducand frumusetea si calmul naturii fara niciun efort.

Review-uri