Opțiuni Policarbonat

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: Deponti_11 Categorie:

Descriere

Dacă doriți să cumpărați o verandă, una dintre alegerile dvs. este între acoperișul din policarbonat sau din sticlă. Policarbonatul este un material robust, dar flexibil și ușor, ceea ce îl face perfect pentru acoperiș. Policarbonatul are în general un raport calitate-preț mai bun decât sticla. Noi avem 4 tipuri de acoperișuri din policarbonat în gama noastră. Dar de unde știi ce se potrivește situației tale și dorințele tale? Mai jos, veți găsi o prezentare generală a diferențelor.

Policarbonat opac:

Cel mai popular în rândul clienților, acoperișul opac din policarbonat este semi-transparent. Foile au o culoare alb lăptos. La acoperișurile opace, lumina nu este redusă dar îi conferă o difuzie, datorită căreia acoperișurile opace sunt mai rezistente la căldură decât acoperișurile transparente. Frunzele, nisipul și murdăria sunt mai puțin vizibile din interior.

Policarbonat transparent:

Acoperișul transparent din policarbonat este transparent, ceea ce îl face perfect dacă doriți să pătrundă multă lumină. Unii spun, de asemenea, că aspectul transparent din policarbonat este mai luxos decât foile opace. Dezavantajul este că foile de policarbonat transparent nu sunt foarte rezistente la căldură. Și au tendința de a se aburi pe interior.

Policarbonat ultra clar:

Policarbonatul ultra clar are aceleași caracteristici ca și policarbonatul transparent, cu toate acestea, foile ultra clare au o textură mai deschisă, cu „canale” mai largi. Din acest motiv, ultra clear oferă și mai multă transparență și o permeabilitate și mai mare la lumină. Acest tip de policarbonat arată cel mai mult ca sticla. Dezavantajul este însă că tot ce este pe acoperiș este vizibil, cum ar fi frunzele și murdăria.

Policarbonat de control solar:

Plăcile de control solar sunt, de asemenea, foi opace, totuși au un strat dublu extrudat care protejează împotriva undelor solare infraroșii. Ele oferă combinația potrivită între difuzia luminii și temperatura ideală. Această combinație potrivită menține transmisia luminii cât mai ridicată posibil, blocând în același timp undele infraroșii din lumina vizibilă pentru a obține o transmisie solară scăzută. Rezultatul este a avea un factor solar cât mai mare posibil, în timp ce temperatura din interior este mai scăzută.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Opțiuni Policarbonat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *