Ribbon Lounger Side Table by Bob Manders

5.990 lei

Dimensiuni: l 120 x h 38,5 x A 50 cm
Material: Aluminiu / Tec
Culoare: Antracit / Tec

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1425 Categorii: ,

Descriere

Pentru o băutură sau o gustare la îndemână, această masă laterală Ribbon lounge, proiectată de Bob Manders, oferă un cadru din aluminiu cu un blat din lemn de tec. Foarte în concordanță cu liniile șezlongului. De exemplu, poate fi așezată și între două module sau pe partea laterală a unui modul. Dacă vă doriți o masă mai mare, puteți alege dintre o măsuță de cafea pătrată sau dreptunghiulară din lemn de tec gri deschis cu cadru din aluminiu.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai ales, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri