Rider Modul Colt, Finisaj Tec Invechit, Inclusiv Perna All Weather, Culoare Light Grey

9.490 lei

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: M4190 Categorii: ,

Descriere

Rider Modul Colt: Eleganta si Versatilitate in Designul Tau Exterior

Descopera Jocul de Design cu Rider

Cu Rider Modul Colt, te introduci intr-o lume a designului jucaus si versatil pentru spatiul tau exterior. Rider reprezinta o solutie modulara de relaxare pentru lounge, oferind posibilitati nelimitate pentru a-ti personaliza experienta in aer liber la un nivel inalt. Indiferent de dimensiunea terasei tale, Rider se adapteaza, oferind flexibilitate si creativitate in amenajarea spatiului.

Personalizeaza Experienta de Relaxare

Cu sectiunea canapelei cu doua locuri, modulul de colt si modulul central, Rider iti ofera libertatea de a personaliza forma si dimensiunea. Creeaza o configuratie in forma de L sau O forma de U pentru a incadra perfect spatiul tau de relaxare. Poti opta si pentru un design drept cu modulul de colt, oferindu-ti posibilitati nelimitate de amenajare.

Materiale Durabile pentru Longevitate

Modulele Rider sunt realizate din lemn de tec gri rezistent la intemperii, evidentiind maiestria si calitatea superioara asociate cu brandul Max si Luuk. Durabilitatea materialelor asigura rezistenta la conditii meteorologice nefavorabile, pastrand aspectul elegant si modern al pieselor de mobilier pentru o perioada indelungata.

Experienta Relaxanta in Aer Liber

Dimensiunile Rider Modul Colt (l 83 x h 63 x a 83 cm) ofera o inaltime confortabila a sezutului, asigurand o pozitie relaxata si sprijin pentru spate. Inaltimea spatarului de 44 cm adauga un plus de confort, oferind suport optim pentru relaxare. In combinatie cu masa Lasse de la Max si Luuk, Rider devine centrul unui spatiu de relaxare complet, unde poti savura gustari, bauturi si muzica intr-un cadru elegant.

Amenajeaza-ti Terasa cu Stilul Rider Modul Colt

Cu Rider Modul Colt, iti transformi terasa intr-un sanctuar al relaxarii si designului rafinat. Descopera placerea de a crea un spatiu personalizat si elegant in aer liber, unde confortul si versatilitatea se intalnesc in armonie. Rider Modul Colt aduce un strop de joc si rafinament in decorul tau exterior.

Un Articol Distinct de Design Exterior

Rider Modul Colt nu este doar un simplu element de mobilier exterior; este o expresie distincta a elegantei si versatilitatii. Pasionatii de design vor aprecia forma sa unica si detaliile rafinate, transformand terasa intr-un spatiu plin de stil si originalitate.

Armonie si Simetrie sau Libertate in Exprimare

Pentru cei care cauta armonie si simetrie in decorul terasei, Rider Modul Colt poate fi piesa centrala in crearea unei configuratii echilibrate. Plasat strategic, acest modul poate deveni elementul focal al spatiului, adaugand un plus de coeziune designului. In acelasi timp, pentru cei care isi doresc libertate in exprimarea personalitatii prin design, Rider Modul Colt se integreaza perfect intr-o varietate de configurari, oferind optiuni nelimitate pentru amenajarea spatiului.

Perfecta Completare cu Rider Canapea si Modul Mijlociu

Rider Modul Colt poate fi imbinat armonios cu alte piese de mobilier din aceeasi colectie, cum ar fi Rider Canapea si Rider Modul Mijlociu. Aceasta combinatie ofera posibilitatea de a crea un ansamblu unitar si functional. Rider Canapea adauga confort si spatiu suplimentar pentru relaxare, in timp ce Modulul Mijlociu completeaza perfect configuratia, extinzand optiunile de amenajare.

Creeaza Spatiul Perfect cu Rider Modul Colt

Rider Modul Colt redefineste conceptul de eleganta in designul mobilierului de exterior. Cu o estetica distincta si optiuni versatile de configurare, acest modul se dovedeste a fi o alegere remarcabila pentru cei care cauta nu doar un simplu fotoliu de terasa, ci o piesa de design care sa aduca un plus de rafinament si originalitate in spatiul lor exterior.

Eleganta Singulara in Designul Exterior

Fie ca este utilizat ca element singular de design sau impreuna cu Rider Canapea si Modul Mijlociu, Rider Modul Colt este cheia pentru a crea un mediu relaxant si elegant pe terasa sau in gradina ta. Confortul si estetica superioare se imbina intr-un ansamblu armonios, oferind posibilitatea de a te bucura de momente de relaxare in aer liber intr-un cadru definitoriu de stil si bun gust.

Review-uri