Roma Table by Studio Borek

49.995 lei

Dimensiuni: L 500 x l 90 x h 75 cm
Material: Tec
Culoare: Tec

1 în stoc

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1299 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Colecția de mese Roma de la Borek este o linie completă din lemn de tec. Mesele lungi sunt înguste, ceea ce le face să pară și mai lungi. Această masă poate fi combinată foarte bine cu scaunele din colecția Collette, de exemplu. Designul vine de la Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri