Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli

30.990 lei

Dimensiuni: l 141 x h 75 x A 95 cm
Înălțime sezut: 41 cm
Material cadru: Tec
Inclusiv perne Prato + (4 perne decorative)
Culoare: Milky Brown
All Weather

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1417 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli: Un Echilibru Perfect Intre Eleganta si Functionalitate

   Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli reprezinta un echilibru perfect intre rafinamentul estetic si robustetea materialului. Acest fotoliu, proiectat de duo-ul de designeri Meneghello Paolelli, impresioneaza prin atentia la detalii si utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate.

   Cu dimensiuni de 141 x 75 x 95 cm si un sezut la inaltimea de 41 cm, acest fotoliu aduce un nivel superior de confort in orice spatiu exterior. Materialul cadru din lemn de tec confera nu doar durabilitate, ci si o nota naturala, integrandu-se perfect in peisaj. Culoarea Milky Brown adauga o nota calda si eleganta, potrivindu-se armonios in diverse setari de design.

  Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli este insotit de pernele Prato si patru perne decorative, aducand completitudine si un nivel crescut de confort. Designul modern, cu linii fluide si forme placute, confera acestui fotoliu o estetica care atrage privirile, transformand terasa sau gradina intr-un spatiu sofisticat de relaxare. Datorita caracteristicilor All Weather, Softline Loveseat Right rezista cu succes la diverse conditii meteorologice, mentinandu-si aspectul si calitatea pe tot parcursul anului. Rezistenta la intemperii este garantata, conferindu-va linistea ca mobilierul dvs. va ramane intact si frumos in timp.

   Aceasta colectie Softline, promovata de renumitul brand olandez BOREK, aduce confortul si designul modern la un nivel superior. Cu BOREK, aveti garantia unui mobilier de gradina care nu doar indeplineste asteptarile, ci le depaseste, aducand atmosfera placuta a interiorului in exterior. Optati pentru Softline Loveseat Right pentru a aduce eleganta si functionalitate in spatiul dvs. de relaxare in aer liber. Este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza luxul, calitatea si rafinamentul in fiecare aspect al mobilierului lor de exterior.

Eleganta Individuala pentru Pasionatii de Design cu Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli

   Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli nu este doar un fotoliu de terasa, ci o expresie distincta a designului modern si elegant. Cu liniile sale fluide si detaliile atent finisate, acest fotoliu adauga o nota de rafinament oricarui spatiu exterior. Pasionatii de design pot opta pentru aceasta piesa ca o declaratie individuala, aducand un strop de lux in gradina sau pe terasa.

   Pentru cei care apreciaza armonia si simetria in designul terasei lor, Softline Loveseat Right se integreaza perfect intr-un aranjament simetric. Plasat strategic, acesta poate echilibra aspectul spatiului, creand o simetrie placuta si oferind un cadru armonios pentru relaxare. Pe de alta parte, Softline Loveseat Right ofera o paleta de posibilitati pentru cei care doresc libertate in exprimarea personalitatii prin designul terasei sau gradinii lor. Prin combinarea cu diferite alte piese de mobilier din aceeasi colectie, precum Softline Middle Module si Softline Lounge Chair, puteti crea aranjamente unice si personalizate care reflecta stilul si gusturile individuale.

   Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli se distinge nu doar prin eleganta sa moderna, ci si prin versatilitatea sa remarcabila. Acest fotoliu nu este doar o piesa de mobilier pentru terasa; este o expresie a individualitatii si a preferintelor de design. De la armonia simetriei pana la libertatea de exprimare personala, Softline Loveseat Left ofera posibilitati diverse pentru a va personaliza spatiul exterior.

   Cu cadrele sale din lemn de tec rezistent la intemperii si pernele all-weather, acesta nu este doar o alegere estetica, ci si practica, asigurand confortul pe termen lung si rezistenta in fata conditiilor variate. Softline Loveseat Right by Meneghello Paolelli reprezinta, asadar, o investitie in eleganta si functionalitate pentru cei care cauta sa redefineasca spatiul lor exterior cu rafinament si originalitate.

Review-uri