Viking XL End Module Left by Frans van Rens

17.490 lei

Dimensiuni: l 109 x h 68 x A 141,5 cm
Înălțime sezut: 34,5 cm*
Inaltime Brat: 52 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Inclusiv perne/ Sunbrelle/ Sooty
All Weather

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1254 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Lounge-ul Viking XL lăsat de Borek a fost proiectat de Frans van Rens și are un aspect elegant și modern. Lounge-ul Viking XL din stânga este realizat din aluminiu acoperit cu pulbere în culorile alb sau antracit și este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner. Acest modul este livrat inclusiv cu o pernă pentru scaun și spătar rezistentă la orice vreme. Pernele sunt ușor de curățat cu Borek Fabric Cleaner. Designul atemporal și elegant al centrului de lounge Viking XL oferă o atmosferă unică pe terasă. Lounge-ul Viking XL din stânga poate fi combinat cu lounge-ul Viking XL din dreapta și din centru și cu celelalte piese de mobilier din colecția Borek Viking.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri