Vitoria Table by Studio Borek

31.995 lei

Dimensiuni: L 400 x l 100 x h 75 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Alb

1 în stoc

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1245 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Mesele Vitoria de la Studio Borek sunt mese din aluminiu și au dimensiuni considerabile. Aceste modele sunt disponibile în culorile alb și antracit și pot fi bine combinate cu scaunele din colecția Valldemossa. Mesele sunt ușor de curățat cu aparatul de curățat Borek Multi.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri