Youkou Dining Set Oval

20.065 lei

Dimensiuni scaun: l 62 x h 81,5 x A 66 cm
Dimensiuni masa: L 240 x l 120 x h 76
Înălțime sezut cu perna: 47 cm*
Înălțime brațe: 70 cm
Material: Aluminiu / Sunbrella
Culoare: Black / Flanelle Grey

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: YOI_17 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Relaxați-vă cu familia și prietenii pe acest scaun de lux. Utilizând diferite materiale, puteți combina acest scaun cu diferite mese. Aluminiu, tec, plastic – nimic nu este prea nebunesc. Vedeți și setul de masă Yoi Dining Set Teeburu Youkou, o combinație frumoasă cu masa din aluminiu cu blat HPL. După ploaie vine soarele! Deoarece scaunul este tapițat cu țesătură Sunbrella, vă puteți bucura din nou rapid de scaunul dvs. după o ploaie, deoarece după o jumătate de oră la soare va fi din nou uscat. Atât spătarul, cât și scaunul sunt umplute cu spumă. Acest lucru permite ca puțina apă care ar putea pătrunde în țesătură să se scurgă rapid și asigură un bun confort de ședere. Sunbrella este o țesătură de înaltă calitate cu rezistență ridicată la UV, ceea ce înseamnă că nu se decolorează. Cadrul din aluminiu are o formă rotundă frumoasă, iar culoarea neagră se potrivește de minune cu diferitele mese marca Yoi din colecția noastră. Aluminiul este ușor, astfel încât scaunele nu sunt doar ușor de mutat, ci și de stivuit. Pentru că sunt stivuibile, ocupă puțin spațiu în depozit după sezonul de grădinărit.
Luați masa cu 6-8 persoane? Nicio problemă la această masă modernă! Cu formele sale subțiri și cu blatul HPL (lemn presat )cu aspect de beton, aveți un adevărat punct de atracție pe terasa dvs. Combinația de materiale și culori conferă mesei un aspect foarte luxos și o durată de viață lungă. Ani de zile de plăcere cu această masă frumoasă!
Masa ovală Yoi Teeburu – ușor de curățat
Blatul HPL al mesei Yoi Table Teeburu Oval este extrem de rezistent la zgârieturi, iar aspectul de beton în combinație cu cadrul subțire și special îi conferă un aspect frumos și modern. Utilizarea aluminiului și a HPL face ca masa să necesite foarte puțină întreținere. Ambele materiale pot fi curățate.
Cumpărați direct online prin intermediul magazinului nostru online sau vizitați showroom-ul nostru.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Youkou Dining Set Oval”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *