Informatii despre livrarea produselor

Livrare oriunde în țară

Hogarti.ro livrează produsele prin firme de curierat rapid în toată țara. Livrarea se face în termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii, în funcție de locația destinatarului. Costurile de livrare variază în funcție de greutatea și dimensiunile produsului, precum și de locația destinatarului și sunt afișate în momentul plasării comenzii. De asemenea, puteți beneficia de transport gratuit pentru comenzi care depășesc o anumită valoare, afișată pe site-ul nostru.

Urmărire comandă

După ce ați plasat o comandă pe site-ul nostru, veți primi un cod de urmărire a AWB-ului prin e-mail sau SMS, împreună cu un link către site-ul de urmărire a livrărilor. Acesta vă va permite să urmăriți starea comenzii dumneavoastră și să vă asigurați că veți fi acasă pentru a primi livrarea. De obicei, veți putea vedea când a fost preluată comanda noastră de către curier și când ar trebui să fie livrată.

Modalități de plată

Pentru a face plata comenzilor, Hogarti.ro oferă mai multe opțiuni de plată, inclusiv plata online cu cardul bancar, plata prin transfer bancar și plata ramburs. Puteți alege opțiunea de plată care vi se potrivește cel mai bine în momentul plasării comenzii. Pentru plățile online cu cardul bancar, Hogarti.ro colaborează cu un procesator de plăți securizat și de încredere, pentru a vă asigura că informațiile dumneavoastră sunt protejate.

Pentru a garanta securitatea și confidențialitatea informațiilor dvs. personale și a plăților, toate tranzacțiile sunt protejate cu cele mai recente tehnologii de securitate disponibile pe piață. Vă asigurăm că Hogarti.ro face tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de cumpărături online sigură, rapidă și convenabilă.

Vă mulțumim că ați ales Hogarti.ro și vă asigurăm că suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri legate de livrare și plată.