HOGARTI - The trend of indoor living, outside!

Stabilim trendul in designul de exterior, deoarece noi prelungim in exteriorul locuintei tale livingul din interior!

Extindem sentimentul de confort, relaxare si liniste din interiorul casei tale, spre exterior printr-un mobilier elegant, confortabil, atemporal, fire pit -uri  decorative, plante de exterior, accesorii si structura din aluminiu ce acopera spatiul.

Vei simti gradina sau terasa casei tale, ca fiind mai mult decat un simplu spatiu de exterior, devine zona ta de relaxare si de regasire.

Creati un spatiu in aer liber unic, care sa emane un confort suprem!

Rulează videoul

Ce spun clienții despre noi

Cui ne adresăm

Considerăm că Hogarti este despre noi toți, nu doar despre afacerea noastră. Din acest motiv, ne-am îndreptat atenția spre:

Clienți - Oferim produse de calitate, cu un design remarcabil, care să  îndeplinească nevoia de confort, relaxare și amenajare a spațiului cu căldură
Parteneri - Dezvoltarea și cultivarea unei rețele de parteneri și colaboratori, într-o relație de win-win, construind loialitate reciprocă
Oameni – Ne dorim sa fim loc de muncă minunat, unde oamenii sunt inspirați să devină cea mai bună versiune a lor și să evolueze continuu.

Pentru casa ta, pentru afacerea ta, pentru confortul tău suprem și frumusețea de a petrece timp în aer liber!

Misiunea

A te ajuta să-ți petreci timpul pe terasa casei tale,  în aer liber într-o atmosferă la fel de relaxantă, confortabilă și plăcută ca și în interior, este misiunea noastră la Hogarti. Când amenajezi spațiul din exteriorul locuinței cu un  mobilier de exterior elegant, confortabil și atemporal, cu accesorii deosebite, mobilier cu foc ambiental ajungi să realizezi, că o grădină este mai mult decât o curte simplă – ci, că faci parte din ea și că ea face parte din tine.

Valori

Identitatea brandului nostru este construită în jurul valorilor sale de bază:

Calitate
Design
Inovaţie
Orientat catre client
Parteneriat
Pasiune
Onestitate
Încredere