Hogarti.ro este dedicat protejării datelor personale ale clienților noștri. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

Ce informații colectăm?

Colectăm informații personale de la clienți, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon, atunci când acestea sunt furnizate voluntar de clienți în timpul înregistrării contului sau a plasării unei comenzi. De asemenea, colectăm informații privind comportamentul utilizatorului pe site-ul nostru prin utilizarea de cookie-uri și tehnologii similare.

Cum folosim informațiile dumneavoastră?

Informațiile personale colectate sunt folosite pentru a procesa comenzi și a oferi clienților noștri un serviciu personalizat de calitate. De asemenea, informațiile sunt folosite pentru a vă contacta în cazul în care există probleme cu comanda dumneavoastră sau dacă există promoții și oferte speciale pe care credem că le-ar putea interesa.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră?

Hogarti.ro ia măsuri de securitate pentru a proteja informațiile personale ale clienților noștri. Aceste măsuri includ protecția datelor împotriva accesului neautorizat, utilizarea unor conexiuni sigure la internet și utilizarea unor sisteme de stocare sigure.

Divulgarea informațiilor dumneavoastră

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dumneavoastră personale către terți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați de lege să facem acest lucru.

Accesul și actualizarea informațiilor dumneavoastră personale

Aveți dreptul să solicitați o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să solicitați actualizarea sau ștergerea acestora. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact de pe site-ul nostru.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Această politică poate fi actualizată periodic și orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru. Este recomandat să verificați regulat această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această politică, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact de pe site-ul nostru.